2777
2789
از لحاظ مالی چی همه چی کامله

خدارو شکر بله 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بچه سختی های خودشو داره ولی هیچوقت محدودم نکردن چون شوهرم دوبرابر من کمکم بوده.الانم سومی رو که بارد ...

جسارتا  وضع مالیتون چقدر خوبه ؟یعنی درامد متوسط ؟ 

لابد خیلی پولدار هستید

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه اوردن  هم توان مالی خوب میخواهد هم توان جسمانی و هم برنامه ریزی دقیق برای حد اق ...

من تنها موندم پسرم و باباش تو یه جناحن من همه این شرایط و میدونم و میدونم که اصلن نمیتونیم ساپورت کامل کنیم 

من تنها موندم پسرم و باباش تو یه جناحن من همه این شرایط و میدونم و میدونم که اصلن نمیتونیم ساپورت کا ...

بهشون بگو باشه می ارم 

اما خودت حواست باشه  

بیشتر مسولیت بچه با مادره 

از پس بچه دوم برنیایی  دیگران کمکت نمیکنن خودت هستی و خودت  

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
جسارتا  وضع مالیتون چقدر خوبه ؟یعنی درامد متوسط ؟   لابد خیلی پولدار هستید

خیلی خیلی پولدار که نه😅وضع خانواده شوهرم خوبه چون اونور آبن وکاروبارشون خوبه وشوهرم کارش جوریه که هرچند ماه بخاطر کارش میره سر چندماه خارج ازایران الانم که بخاطرکرونا نمیره

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من خودم باهاش بازی میکنم ولی به وضوح مبینیم نیاز به همراه دیگه داره چون من تمام وقت باهاش نیستم

زن باید کاملا،از لحاظ،جسمانی و روحی،اماده باشه

هر زایمانی،کلی توان زن رو کم میکنه

مخصوصا از نظر روانی باید عالی باشی.وگرنه بچه بیاری،اعصاب نداشته باشی،هی،بچرو،دعوا،کنی،به چه درد،میخوره !

تربیت خیلی مهمه

من که در خودم توانایی نمیبینم

تازه اگرم بزاری بچه اولت بزرگ بشه دومیو بیاری

بازم بیفایدست بهترین اختلاف سنی بین دو تا سه ساله

بیشترش،هم بچه،اول،هم،دومی اسیب روانی میبنن

اگرم شش هفت سال باشه اختلاف سنی

هر دو بچه،کاملا خصوصیات بچه تک رو میگیرن که بازم خوب نیست.

.از نظر اقتصادی ام باید اوکی باشی.ببینی در اینده میتونی هردوشونو کلاس زبان بزاری مدرسه خوب..یا خرجهای،متفرقه ایی،که هست

بقول دکتر هلاکویی اگه پول،نداری،نی نی نیار.بچه عقده ایی تحویل جامعه،ندین