2777
2789

روزی رو خدا میده بنظرم به دل خودتون نگاه کنید.من دوقلو داشتم بازم واسه سومی همه ذوق دارن .خدا بخاد تا چهارمی میرم 😂😂😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
یکی میگه نه مگه دیوونه ای...یکی میگه آره خدا روزیشو میده توکل کن... بعدم با هم میجنگن و همدیگرو مته ...

دقيقا همينطوره

شرايط زندگي هركسي فرق داره

نميشه ار بقيه سوال كنيم ك بياريم يا ن

كسي ك نميدونه ما چطوري زندگي ميكنيم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه بچم باید خودش کار کنه تو اینده ، قوی مستقل باشه ، هلو هلو برو تو گلو ک نیست 

همه چیز واسش اماده باشه ک اصلا خوب نیست 

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
من شرایطش دارم ولی نمیارم همین یکی کافیه. میخوام بعد این یکی به خودم برسم حال کنم مگه چند وقت زنده ا ...

بچه اولم همش بهم میگه چرا نمیذاری ما دوتا بشیم خیلی میترسم بعدا پشیمون بشم دست خودم باشه اصلن نمیخوام موندم تو برزخ

بخدا خودمم گیج شدم از یه طرف مسائل مالی از طرف دیگم شوهر و بچم به خدا خیلی گیج شدم

فقط به‌علت اصرار اونا نیار...بچت ممکنه بزرگ شه بگه من بچه بودم یه حرفی زدم...شوهرتم یه جور دیگه...

زمانی بیار که خودت یقین پیدا کرده باشی کار درستیه...دو دو تا چهار تا کن همه جوانبشو بسنج وقتی خودت مطمئن شدی تصمیم بگیر 

بازم هیچی...
روزی رو خدا میده بنظرم به دل خودتون نگاه کنید.من دوقلو داشتم بازم واسه سومی همه ذوق دارن .خدا بخاد ت ...

نه خواهر فردا بزرگ بشه کلی خرج و مخارج داره در ضمن من راحت طلبم واسه همین میگم فقط یکی. شوهرمم اولش میخواست ولی الان دیگه نمیخواد خدا رو شکر. 

نه خواهر فردا بزرگ بشه کلی خرج و مخارج داره در ضمن من راحت طلبم واسه همین میگم فقط یکی. شوهرمم اولش ...

من شوهرم عشق بچست .به اون باشه میگه سالی یه دونه😂 برای ایندشونم خیلی داره تلاش میکنه ازالان کلاس زبان که دراینده بچه هامو میفرسته اونور آب پیش خانوادش اخرش تنها میمونیم😅😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بچه اولم همش بهم میگه چرا نمیذاری ما دوتا بشیم خیلی میترسم بعدا پشیمون بشم دست خودم باشه اصلن نمیخوا ...

بزرگ بشه یادش میره و خودش هم دیگه نمیخواد به فکر خودت باش خواهر وضع اقتصادی واقعا خرابه من تا الان حدود 4یا 5تومان خرج کردم حالا حساب کن تا آخر بارداری باید خرج کنم و هزینه عمل و بیمارستان خصوصی و از اون به بعدش و که شماها بهتر میدونین. 

یکی از فامیلای ما تک فرزند بود پدرش فوت کرده بود و مادرش هم بیمار بود و ازش پرستاری میکرد طفلی همیشه گریه میکرد که ای کاش یکی دیگه بود فقط همدمم بود و کمکم میکرد از این شرایط میترسم و از وضع اقتصادی که نمیتونم تمام و کمال تامینش کنم

من شوهرم عشق بچست .به اون باشه میگه سالی یه دونه😂 برای ایندشونم خیلی داره تلاش میکنه ازالان کلاس زب ...

والا نمیدونم پس خدا قوت خواهر میگم من شرایطش دارم ولی خودم به خاطر خودم نمیخوام. 

والا نمیدونم پس خدا قوت خواهر میگم من شرایطش دارم ولی خودم به خاطر خودم نمیخوام. 

بچه سختی های خودشو داره ولی هیچوقت محدودم نکردن چون شوهرم دوبرابر من کمکم بوده.الانم سومی رو که باردارم خودش میگه نوکرشم 😆

عزیزم بچه اوردن  هم توان مالی خوب میخواهد هم توان جسمانی و هم برنامه ریزی دقیق برای حد اقل بیست سال 

اینکه ایا تا بیست سال بعد میتوانید دو تا بچه را  پشتیبانی کنید مدرسه بفرستید دانشگاه بفرستید جهیزیه بدهید کار و خونه و ماشین بهشون بدهید 

اگه حتی یک درصد هم احتمال میدهید که نمیتوانید این کار را انجام دهید به نطر من بچه دوم اوردن اشتباهه 

صرف اینکه بجه اول تنهاست و اصرر داره یکی بیاد باهاش بازی کنه نباید  دلیل  بجه  دوم اوردن باشه

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045