2777
2789
سری اول نیست

خیلی خوبه منم از اون استفادع میکنم.عالیه اصلا..ولی خب نباید طرفم وحشی باشع اسیب بزنه به تنت..و اینکه همیشه هم نباید رابطه از پشت داشت باشی مثلا سه ماه یکبار..یا دوماه یکبار..هر روز هر هفته اسیب زیادی میزنه بهت

🥰🤱🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام بدونم برای رابطه چه مدت قبل باید استفاده شه

نزن پماد زیلا_پی بگیر هیچی حس نمیکنی ولی لیدوکایین سوزش میاره از این پماده بزن دو تا سه دقیقه بعد کاملا بیحس میشه طوری ک خودتم هرچی دست بزنی حس نمیکنی اما لیدوکایین سوزش ناجور میاره

من لایق بهترینام،پیش بسوی یهترین ها🦋🌼
میخوام بدونم برای رابطه چه مدت قبل باید استفاده شه

همون لحظه بزن بمال بعدم یواش یواش...اندازه یه بند انگشت بزن اگ باز درد داشتی دو تا یک دقیقه ای سر میشه..سر سر نیستا در حدیه که تو درد نمیفهمی ولی لذت داری

🥰🤱🏻
من اصلااا سوزش ندارم..سوزش در صورتی داری که داخل تن زخم باشه

من از اسپری لیدوکایین یبار استفاده کردم از سوزش شدید داشتم میمردم البته برا پشت نه

من لایق بهترینام،پیش بسوی یهترین ها🦋🌼
خیلی خوبه منم از اون استفادع میکنم.عالیه اصلا..ولی خب نباید طرفم وحشی باشع اسیب بزنه به تنت..و اینکه ...

وای من وحشت دارم بخدا از رابطه پشت 

میگن کنترل دفع رو از دست میدی:| و زخمی که ایجاد میکنه خیلی طول میکشه که ترمیم بشه :(

وای من وحشت دارم بخدا از رابطه پشت  میگن کنترل دفع رو از دست میدی:| و زخمی که ایجاد میکنه خیلی ...

هر چی میگن درسته باید سه ماه یا دوماه رابطه داشت باشی اونم اروم اروم که بدن عظلاتش شل بشه عضلات همونجا...وگرنه یهووو شروع کنه پارگی ایجاد میشه.. اگه هم زیاد رابطه داشت باشی باعث میشع عضلات شل بشه کنترل مدفوع نداشت باشی دیگه وقتی هر چند ماه این کارو کنی خود بدن فرمش تغییر نمیکنه دوباره هم بازیابی میشه ..عین روز اولش..گشادم نمیشه..

🥰🤱🏻