2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد من بیچاره بودم هیچی بلد نبودم برا عروسیم

وقتی میخواستیم رابطه برقرار کنیم از درد بالشت رو گاز میگرفتم با چه بدبختی تونستیم نزدیکی کنیم

ن من چیزی بلد بودم نه شوهرم هیچ کس هم چیزی بهم نگفته بود تا یک ماه اول هربار میخواستیم نزدیکی کنیم همسایه ها صدامو میشنیدن

بارها اقدام کردیم برا نزدیکی تو اون یک ماه ولی فقط دوبار دخول داشتیم

دیگه دیدم فایده نداره به شوهرم گفتم یعنی همه همینطورن؟؟؟

گفت من نمیدونم گفتم بذار برم دکتر ببینم چی بهم میگه؟؟؟رفتم برام ژل نوشت ۲۰ هزارتومن 

اینقد ناراحت شدم گفتم اگه بلد بودیم یجوری نزدیکی میکردیم که دخترونگیم رو با لذت ازبین ببره نه با درد

هروقت بهش فکر می‌کنم خیلی ناراحت میشم

بعدشم ار لیدوکائیت فقط ب عنوان تاخیری استفاده میکنیم نه مسکن

چون واقعا برا ازبین بردن درد الان دیگه مشکلی ندارم

اول که یکم بدنم راحتتر شده و دوم اینکه اینقد معاشقه میکنیم که عضلاتم شل میشن 

بدون ژل هیچ دردی ندارم خداروشکر

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
چقد من بیچاره بودم هیچی بلد نبودم برا عروسیم وقتی میخواستیم رابطه برقرار کنیم از درد بالشت رو گاز م ...

اون یچیز دیگست که بر پایه ابه برای رابطه از جلو خوبه ..برای کسایی عین شما..این یچیز دیگست

🥰🤱🏻
با خوبو بدش که نامحرمه با رل داری یا شوهرته کاری ندارم چون بم مربوط نیست فقط توصیه هایی که میدونمو گ ...

نه عزیزدلم شوهرمه ولی همیشه بخاطر حرفای دیگران ترس داشتم ... حرفای تو خیلی بهم کمک کرد مرسیییی

اون یچیز دیگست که بر پایه ابه برای رابطه از جلو خوبه ..برای کسایی عین شما..این یچیز دیگست

اره میدونم ولی این سوال که مطرح شد این خاطره به ذهنم اومد

من حتما به پسرم مبگم وقتی خواست زن بگیره که زنش اذیت نشه اگه دختر دار شم ب دخترمم میگم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
الهیییییی😭😭😭

بخدا اینقد ناراحتم تازه ما تو هتل نزدیکی کردیم موقع ماه عسل خیلی بد و ناراحت کنندست چون واقعا اون لحظه لذتی نبردم😕