2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر بچه دارید

2154 بازدید | 43 پست

پسر من ۷ سالشه میره دستشویی 

خیلی ببخشید جیشش میپاشه بیرون از کاسه توالت .خسته شدم اینقد شستم 😥

اگر متوجه بشم که همون موقع میشورم دستشویی رو اگر نه میمونه یکی دوساعت زرد میشه چکار کنم 🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو قبل جیش کردن با دستش سر آلت رو به سمت پایین هدایت کنه

شوهرم به پسرم یاد داده

و خب ایستاده هم ادرار نکنه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بگو عقب تر بشینه که حفره ای که جلو سنگه سرعت جیشش رو بگیره به پسرم اینطور میگم 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
خدابرات نگه داره.. تا کوچیک بود پسر منم لگن استفاده میکرد مشکلی نبود اما الان 😥

سلامت باشی عزیزم مرسی خدا پسر شما هم حفظ کنه برات 💖💖💖💖

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
دقیقا همینو می خواستم بگم باید سر آلتش رو با دست بگیره پایین که مستقیم نپاشه😶

شما هم پسر داری؟؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بگو قبل جیش کردن با دستش سر آلت رو به سمت پایین هدایت کنه شوهرم به پسرم یاد داده و خب ایستاده هم ا ...

ایستاده که اصلا بلد نیست نکرده هیچوقت..برا توالت فرنگی اینکارو میکنه و اونجا دیگه کثیف نمیشه اما گفتم شاید درست نباشه دست بزنه 

عزيزم يكي از اقواممون متخصص ارولوژي هست ، خانومش ميگفت پسرش اين مشكل را داشت همسرش عمل كرده بچشون رو و درست شده... متاسفانه اكثريت نميدونن با يه عمل ساده درست ميشه و پيش متخصص نميبرن

من ديدم كسايي كه بزرگي هم اين مشكل را دارن