2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم برگشت دردش کمترشده ولی کلا موندبیرون قبلاحداقل ماهی یه هفته میومدبیرون بادردالان بعدعمل کلابیرونه بدون درد😐😐😐

عاجزانه تمنادارم یه صلوات مهمونم کنی💚

در چه مرحله ای هستی؟؟ شقاق ، بواسیر ،هموروئید

منکه تو مرحله آخرم و نیاز شدیدددد به عمل دارم ولی فعلا شرایطش رو ندارم همین الانشم کیسه آب گرم گذاشتم رو باس ن م و پماد استفاده کردم .. خییلی بده ..مرگ تدریجیه

برام دعا کنین ..مطمئنم هیچکسی اوضاش در حد من وخیم‌نیس کم‌مونده روده ام هم بیاد بیرون

عزیزم اگر به خونریزی افتاده،حتی برو پهلوی یه جراح ویزیت شو،احتمالا ممکنه بهتون بگن که عمل کنید

ولی درکل از نظر تغذیه ای نه خیلی جوری بخور که یبوست شی و نه جوری که اسهال

هردوش برای هموروئید ضرر داره

البته همه ی خونریزی ها ناشی از هموروئید نیست،گاهی ناشی از فیشر یا شقاق هست که معمولا احتیاجی به جراحی نداره

پاینده باشید