2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک بیایین نظر بدین گیج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 22 پست
ازمايش خون بدي مطمعن ترم هست 

دادم دیگه گفتن اونو نیاری عکس رنگی نمی گیریم وسایلشم خریدم گواهیم اینا موند اونجا  

ما از این شانس ندعریم یهو یه جا معجزه بشه که انتظارشو نداری

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال بارداری هست

فردا دوباره بیبی بزن، از ادرار قبلی حداقل ۴ساعت گذشته باشه تا درست نشون بده 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
احتمال بارداری هست فردا دوباره بیبی بزن، از ادرار قبلی حداقل ۴ساعت گذشته باشه تا درست نشون بده  ...

ازمایش دادم  فردا میرم ازمایش بگیرم تگه منفی باشه برم عکس رنگی  وسایلمم گرفتم کاش مثبت بشه 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

حالا چه عجله ای برای عکس داری صبر کن تکلیف معلوم بشه 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ازمایش دادم  فردا میرم ازمایش بگیرم تگه منفی باشه برم عکس رنگی  وسایلمم گرفتم کاش مثبت بشه ...

توکل به خدا ان شاءالله مثبت باشه

حالا چه عجله ای برای عکس داری صبر کن تکلیف معلوم بشه 

اخه پرداخت کردم وسایلشو گرفتم ازمایش بتا دادم فردا میرم میگیرم اگه منفی باشه که برم عکس ولی کاش مثبت بشه