سلام من این ماه سه روز جلو تر پریود شدم و خیلی کم هم مقدارش هم روزش که دو روز شدم بعدش رفتم وقت عکس رنگی گرفتم برا هفتم بهم وقت داد گفت یه روز جلو تر برو دکتر گواهی عدم عفونت بگیر به دکتر گفتم پریود عجیب بود گفت من که برا عفونتت دیدم همه چی درست بود از بارداری چیزی ندیدم بعد گفت بی بی بزن رفتینی عکس
شاید خنده دار باشه ولی یه وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
ما از این شانس ندعریم یهو یه جا معجزه بشه که انتظارشو نداری
شاید خنده دار باشه ولی یه وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فردا دوباره بیبی بزن، از ادرار قبلی حداقل ۴ساعت گذشته باشه تا درست نشون بده
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حالا چه عجله ای برای عکس داری صبر کن تکلیف معلوم بشه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹