2777
2789

سلام من این ماه سه روز جلو تر پریود شدم و خیلی کم هم مقدارش هم روزش که دو روز شدم بعدش رفتم وقت عکس رنگی گرفتم برا هفتم بهم  وقت داد گفت یه روز جلو تر برو دکتر گواهی عدم عفونت بگیر به دکتر گفتم پریود عجیب بود گفت من که برا عفونتت دیدم همه چی درست بود از بارداری چیزی ندیدم  بعد گفت بی بی بزن رفتینی عکس

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

صبح بی بی زدم رفتم  وسایلمو گرفتم رفتم رضایت نامه رو خودمو همسر امضا کردیم که شروع کنه  یهو گفت بعد پریودیت که نزدیکی نداشتی گفتم چرا سه روز پیش داشتم  گفت باید بری خون بدی  تا بعد ازت عکس بگیریم یه موقعه باردار نباشی هرچه اسرار کردم قبول نکردم رفتم بتا دادم دیگه برگشتم خونه فردا برم سنو اومدم خونه بی بی چک دیدم یه خط کم رنگ افتاده دیده میشه خیلی کم رنگ من پنج ده دقیقه صبح بودم نیفاتاده بود برگشتم خونه دبدم هست الان عکسشو می زارم نظر شما چی

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کو عه وقتی میگی عکس باید پست اول بزاری همش باید کو کو بگیم

خوب باید توضیح بدم دیگه که یه موقعخ ببنیین بدون قضیه نگسن مثبت من ذوق کنم الکی

بعد پنج دقیقه اشتباهه چرا کاغذشو نمیخونین    

خوب اخه برا ابجیم یخ روز بعد مثبت شده بود که واقعانم مثبت بود حالا خوش بین باشم ازمایش باردار باشم 

خوب باید توضیح بدم دیگه که یه موقعخ ببنیین بدون قضیه نگسن مثبت من ذوق کنم الکی

عزیزم تو زدی رفتی برگشتی دیدی دوخطه خو اون اشتباهه فقط تا پنج دقیقه اول اونم باید کاغذشو نگاه کنی ببینی چند دقیقه زده اگه بعد پنج دقیقه ی خطم ظاهر بشه میشه مثبت نه اينكه بري بياي بك ساعت يا نيم ساعت ديگ ببيني

خوب اخه برا ابجیم یخ روز بعد مثبت شده بود که واقعانم مثبت بود حالا خوش بین باشم ازمایش باردار باشم&n ...

منم زدم منفي بود نيم ساعت ديگ اومدم ديدم دوتا خط ولي باردار نبودم 

عزیزم تو زدی رفتی برگشتی دیدی دوخطه خو اون اشتباهه فقط تا پنج دقیقه اول اونم باید کاغذشو نگاه کنی بب ...

خوب اینو میدونم ولی بی بی ابجیم بعد یه روز مثبت شده بود بعدضم من امید نداشتم فقط همش میگم شاید قسمت بود امروز اون عکس رنگی ندم که یه موقعه بچه باشه اتفاقی براش نیفته