2777
2789
عنوان

هرکی اپیلیدی داره لطفا خواهشا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 29 پست
رفتم فیلیپس قیمت کردم گفت یه کاره ک فقط شیو میکنه۵۰۰تومن..سه کاره که شیو و ماساژور و موکن داره ۱۶۰۰. ...

شیو اصلاح معمولیه مثل ژیلت...چندکاره واسه چیته خب...مال من یک کاره س درجه ش کم و زیاد میشه فیلیپس

من فیلیپس دارم عالیه اما خیییییییییلی درد میکنه یعنی کبود میشی غیرقابل تحمله دردش...مخصوصا برای دست ...

صورت که من چند نفر رو دیدم پوستشون زبر شده بود   بعد از استفاده پوسته پوسته میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم فیلیپس قیمت کردم گفت یه کاره ک فقط شیو میکنه۵۰۰تومن..سه کاره که شیو و ماساژور و موکن داره ۱۶۰۰. ...

من ۸ کاره دارم سریاش عوض میشه خوبه هم مثل ریش تراش میشه هم برای زیر بغل و هم برای دست و پا دازه هم بی حسی داره یه چیزی مثل یخ می مونه قبل از اصلاح باید بذاری فریزر بعد استفاده کنی 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
صورت که من چند نفر رو دیدم پوستشون زبر شده بود   بعد از استفاده پوسته پوسته میشد

آره خب قطعا اینکارو میکنه چون از ریشه میکنه...و مثل موچین میمونه...من صورتم رو استفاده نمیکنم...لیزر میرم...فقط موهای روی انگشتان رو با اپلیدی میزنم

شیو اصلاح معمولیه مثل ژیلت...چندکاره واسه چیته خب...مال من یک کاره س درجه ش کم و زیاد میشه فیلیپس

خب پس پونصد ادم بده جا چی اگه اصلاح معمولی میکنه؟؟فروشندش مرد بود نپرسیدم دیگه..😑براون دارم اما لک میزنه پوستم .فیلیپس قدیم استفاده کردم خیلی خوب بود

کاربر*دختر_تنها*

نمیدونم موهای بدنم زیاده میخواستم برم لیزر اونم شنیدم خطر داره از اینکه همش هربار میرم حموم ژیلت ب دست باشم خسته شدم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

من دارم زیاد درد نداره واسه ذست و پا.بستگی داره مو چقد ضخیم باشه.به مرورکمتر میشه.ولی واسه بکینی نمیشه استفاده کرد خیلی ذرد داره.در کل راضیم‌.همش استفاده میکنم.شیو میکردم جوش میزد دست و پام.

خب پس پونصد ادم بده جا چی اگه اصلاح معمولی میکنه؟؟فروشندش مرد بود نپرسیدم دیگه..😑براون دارم اما لک ...

اصلاح معمولی نمیکنه...از ریشه میکنه....اصلاح معمولی همون با ژیلته...خب تو ک داری دیگه برا چی میخوای الکی پول بدی

اصلاح معمولی نمیکنه...از ریشه میکنه....اصلاح معمولی همون با ژیلته...خب تو ک داری دیگه برا چی میخوای ...

بخاطر لک انداختنش و روزنه های پوستمو باز میکنه..پوست دستم حساسه با همچی لک و جوش و زیرپوستی میشه..

کاربر*دختر_تنها*

بچه ها خارج از بحثمون تبلیغای سایت دیگه داره کل صفحه رو میگیره نه؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

آخرش چکار کنم یکی میگه راضیم یکی دیگه میگه نیست منم تحمل درد رو ندارم 

من چندسال پیش استفاده میکردم همه موهای پام و زیر پوستی کرد . از دردشم که نگم برات .

هیچی مثل اپیلاسیون نیس

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔