چقدر درد داره ؟ از اینکه اپی لیدی خریدین راضی هستید؟مارک
Valvat weaton رو میشناسید؟
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
رفتم فیلیپس قیمت کردم گفت یه کاره ک فقط شیو میکنه۵۰۰تومن..سه کاره که شیو و ماساژور و موکن داره ۱۶۰۰. ...
من ۸ کاره دارم سریاش عوض میشه خوبه هم مثل ریش تراش میشه هم برای زیر بغل و هم برای دست و پا دازه هم بی حسی داره یه چیزی مثل یخ می مونه قبل از اصلاح باید بذاری فریزر بعد استفاده کنی
نمیدونم موهای بدنم زیاده میخواستم برم لیزر اونم شنیدم خطر داره از اینکه همش هربار میرم حموم ژیلت ب دست باشم خسته شدم
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
من دارم زیاد درد نداره واسه ذست و پا.بستگی داره مو چقد ضخیم باشه.به مرورکمتر میشه.ولی واسه بکینی نمیشه استفاده کرد خیلی ذرد داره.در کل راضیم.همش استفاده میکنم.شیو میکردم جوش میزد دست و پام.
بچه ها خارج از بحثمون تبلیغای سایت دیگه داره کل صفحه رو میگیره نه؟
آخرش چکار کنم یکی میگه راضیم یکی دیگه میگه نیست منم تحمل درد رو ندارم