2777
2789
دوستش دارم چون اولین عشقمه و به شدت وفادارم ،نمیخام باهاش ازدواج کنم چون رفتارش درست عکس منه

انشالله هرچی خیره واستون پیش بیاد

ناامید از در رحمت به کجا باید رفت؟یا رب از هرچه خطا رفت؛ هزار استغفار...
چرا قصدت ازدواج نیست وقتی دوسش داری؟

خیلی مهربونه به شدت به دلم میشینه ،ولی من بیرون از جمع خانوادگی جدی هستم ،توی خیابون سر و گوشم نمیجنبه ،یه ذره مغرورم ولی اون نه باهمه بگو بخند داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مهربونه به شدت به دلم میشینه ،ولی من بیرون از جمع خانوادگی جدی هستم ،توی خیابون سر و گوشم نمیجن ...

منم دقیقا مثل توام

به خاطر این رفتارم احساس میکنم کسی در شانم نیست ،از همه ایراد میگیرم .کمال گرا شدم 😞

واااااای نگو منم همینم بخدا، این خیلیییییییی بده، نظر من همییشه همینه که " یا همه چی یا هیچی"😢😢😢😢😢😢😢😢

[QUOTE=157344151]واااااای نگو منم همینم بخدا، این خیلیییییییی بده، نظر من همییشه همینه که " یا همه چی یا هیچی"😢😢😢

چکار میشه کرد ،واقعا نمیتونم با هر مردی کنار بیام ،باید لااقل90%ازمعیارامو داشته باشه ،من با سن هم مشکل دارم باید حداقل 8الی12سال بزرگتر از خودم باشه

حرف مردم جاشون همون پشته، مگه ما به خاطر حرف مردم زندگی میکنیم، تا چن سال پیش خیلی غصه میخوردم ولی فهمیدم راه رو اشتباه رفتم، الان حرف و نگاههای مردم برام اهمیت نداره، تو هر سنی ازدواج کنی حرف برا گفتن دارن، پس برات مهم نباشه، هر کس یه قسمتی داره و خدا از زمانش بهتر خبر داره، چن روز پیش ۳۴ ساله شدم، نمیگم خیلی راضیم اما خیلی هم ناراحت نیستم، فقط غصه های مادرم در مورد ازدواجم خیلی ناراحتم میکنه مادر هستش و هزاران آرزو داره،به خاطر مادر پیرم برام دعا کنید به زودی یه ازدواج موفقی داشته باشم

[QUOTE=157344151]واااااای نگو منم همینم بخدا، این خیلیییییییی بده، نظر من همییشه همینه که " یا همه چ ...

اره ولی با این اخلاقیات ما واقعا دیگ با این سن اونی که ما میخوایم نمیشه

حرف مردم جاشون همون پشته، مگه ما به خاطر حرف مردم زندگی میکنیم، تا چن سال پیش خیلی غصه میخوردم ولی ف ...

انشالله به امید خدا

من دارم باهاش کنار میام ،چون زندگی با مردی که عاشقش نباشی خیلی خیلی سخت تر از مجردی هست 

این خیلی خوبه که تو تونستی کنار بیای

این خیلی خوبه که تو تونستی کنار بیای

چون دارم ازدواجای دور و برم رو میبینم ،اکثرا ناراضی ،منم میبینم با مجردی حالم بهتره نه دردسر بچه نه مدیریت خرج خونه ونه مسئولیت ،برای خودم دارم راحت زندگی میکنم ،البته تحصیلکرده هستم ،خوشکلم هستم ،کسی نمیتونه ایرادی ازم بگیره یا عیبی روم بذاره

چون دارم ازدواجای دور و برم رو میبینم ،اکثرا ناراضی ،منم میبینم با مجردی حالم بهتره نه دردسر بچه نه ...

عزیزم منم همه میگن جذابم، تحصیلکرده هم هستم، اما حرف مردم همیشه هست متاسفانه، مثلا تعجب میکنن ک چرا ازدواج نکردیم