2777
2789
سلاااااااام.چییی شد رفتی ازمایش.من منتظرم باکلی استرس.خبرخوشوووو بیا ب مام بده

سلام عزیزم

صبح دوباره بیبی گذاشتم هاله انداخت و رفتم ازمایش ساعت12اماده میشه

شما بیبی چک گذاشتی؟ 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم صبح دوباره بیبی گذاشتم هاله انداخت و رفتم ازمایش ساعت12اماده میشه شما بیبی چک گذاشتی؟&n ...

من دیشب ساعت نه گذااشتم دوباره هاله انداخت اما بعد هفت هش دقیقه تاصبح استرس نخابیدم.صب پاشدم دیدم شوهرم اون یکی بی بی وباخودش برده

من دیشب ساعت نه گذااشتم دوباره هاله انداخت اما بعد هفت هش دقیقه تاصبح استرس نخابیدم.صب پاشدم دیدم شو ...

شماهالتون کمرنگه یا قشنگ دیده میشه.بعد چنددقیق انداخت

سلام عزیزم صبح دوباره بیبی گذاشتم هاله انداخت و رفتم ازمایش ساعت12اماده میشه شما بیبی چک گذاشتی؟&n ...

ایشالا ک با ی بتای تپل مپل میای خبرمیدی شادمون میکنی

چیییی شد گرفتییییییییییییی جوابوووووو.دخترمن ازتوبیشتر استرس دارم

توتایپیکای دیگ دبدم جوابتوووو حالا بازدوروز دیگ تکرار کن ببین چی میشه.ایشالا ک بالا میره.

توتایپیکای دیگ دبدم جوابتوووو حالا بازدوروز دیگ تکرار کن ببین چی میشه.ایشالا ک بالا میره.

دوروزدیگ بروو اگ دوبرابر شده بود ینی جنین رشد طبیعیه خودشوداره.اما دلیل بتای پایین لانه گزینی دیراتفاق افتاده.مهم اینه دوبرابربشه