2777
2789
شما چندمین باره انتقال دادید.چندتا جنین فریزی داری

عزیزم من اولین انتقالم سال97 بود که الان دخترم21ماهشه

این دومین انتقالمه که تعیین جنسیت کردیم

همین یه دونه پسر رو داشتم برام انتقال دادن

4تا هم دختر داشتم که دوباره برام فریز کردن

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من اولین انتقالم سال97 بود که الان دخترم21ماهشه این دومین انتقالمه که تعیین جنسیت کردیم همین ...

وااای عزیزم خدا دخترتو برات حفظ کنه.باز تواسترست کمتره چون یکی داری.ولی من بعدچهاربارانتقال دیگ امیدی ندارم.حداقل اگ یکی داشتم انقد عذاب نمیکشیدم.خدا هرکی ک داره براش حفظ کنه هرکی ام نداره ب حق همین روزادامنشوسبزکنه

وااای عزیزم خدا دخترتو برات حفظ کنه.باز تواسترست کمتره چون یکی داری.ولی من بعدچهاربارانتقال دیگ امید ...

عزیزم این دفعه میگیره مطمئن باش

من دلم روشنه برات

الهی مامان دوقلو بشی عزیزم

نگران نباش

منم چون همین یه دونه پسر دارم یکم نگرانم

اره عزیزم

فرداصبح دوباره میخام بزنم توکل ب خدااا.شما چیکارکردی بار اول گرفت.استراحت مطلق بودی یانه.چیا خوردی.چیکاراکردی.البت ببخش خیلی سوال کردم.شرمنده

فرداصبح دوباره میخام بزنم توکل ب خدااا.شما چیکارکردی بار اول گرفت.استراحت مطلق بودی یانه.چیا خوردی.چ ...

من سری اول تقریبا استراحت مطلق

چون پانکچر هم شده بودم دو روز بعدش انتقال دادم

عزیزم این دفعه میگیره مطمئن باش من دلم روشنه برات الهی مامان دوقلو بشی عزیزم نگران نباش منم چون ...

ایشالا ب حق همین اذان بیبی چکای جفتمون درست دربیاد.هم شماجفتتون جورشه هم من بعد هشت سال انتظارمامان شم

ایشالا ب حق همین اذان بیبی چکای جفتمون درست دربیاد.هم شماجفتتون جورشه هم من بعد هشت سال انتظارمامان ...

الهی عزیزم

انتظار خیلی سخته

فردا بیبی زدی بیا همین جا خبرشو بده

منم همین جا خبرشو میدم

من از روز اول انتقال تا5روز آب و نشاسته خوردم بیشتر سوپ خوردم و آب میوه میوه به خوردم و مربای به

منم دقیقا همین کارارو کردم ازیه ماه قبلم اینسری سیاهدونه وعسل میخوردم هرشب.البته اینسری پی ار پی ام کردم.هپارینم دارم میزنم میگن بخاطرخونرسانی ب رحمه

منم دقیقا همین کارارو کردم ازیه ماه قبلم اینسری سیاهدونه وعسل میخوردم هرشب.البته اینسری پی ار پی ام ...

خیلیم عالی

منم انوکساپارین میزنم

خدا خودش کمکمون کنه دلمونو شاد کنه