2777
2789

استارتر عزیز ب حرف این آدمایی ک مثلا میخوان بگن ما نگرانتیم و در اصل فقط میخوان با این و اون کل کل کنن اهمیت نده مطمئن باش اون حسی ک اومده بود سراغت گذرا بوده چه بسا با حرفای الکی تو فک میکردی وای اره خیلی حالت خرابه و تنها راه چارش خودکشیه ولی وقتی یه عده همه چیو عادی جلوه میدن میفهمی نه همچین چیزی نیست فقط یه حسه

هروقت دلت گرفت بیا حرف بزن 

گاهی وقتا ادم لبریز از غم میشه ولی با حرف زدن خوب میشه نذار قلب و دلت تلنبار از غم بشه

برو بمیر بابا  فک میکنی دانای عالمی و قیافه سوپر من گرفتی

خداروقسم میدم به این ایام عزیز دعایی که برا من کردی در حق خودت بگیره که میگیره بیشعور حرف بی ربط و مفت میزنی خدا جواب دل کثیفتو بده بحق امام حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بمیر بابا  فک میکنی دانای عالمی و قیافه سوپر من گرفتی

من هیچ ادعایی ندارم تو نخاله ای همه جا خودتو قاطی میکنی سپردمت دست خدا ایشالله جوابتو بده

همینقد که اینجا ادمخوب و پاک دل دیدم اشغالم دیدم 😏

ببین من نخوندم تاپیکو کامل ولی تو اخرین لحظه چنان پشمونی که حد نداره هیچ کاریم نمیتونی نکنی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خداروقسم میدم به این ایام عزیز دعایی که برا من کردی در حق خودت بگیره که میگیره بیشعور حرف بی ربط و م ...

من چه دعایی کردم😂😂اصلا دعایی تو متن من بود؟

چشماتو بستی دهنتو وا کردی هرچی لیاقت خودته بار کسی میکنی دوتا بحق امام حسین و خدا هم میذاری تنگش ک بگی خیلی خوبی 

درحالیکه نمیدونی اونایی ک میگی دقیقا خودت هستی 

از ادبت کاملا مشخصه 

من هیچ ادعایی ندارم تو نخاله ای همه جا خودتو قاطی میکنی سپردمت دست خدا ایشالله جوابتو بده همینقد که ...

همیشه میگن اگه خوبی خوبیو میبینی اگه بدی بدی رو 

اگه تو گسی رو اشغال میبینی دقیقا چیزیه ک هستی 

من ب تو هیچ فحشی ندادم ک داری عقده گشایی میکنی!!!

من چه دعایی کردم😂😂اصلا دعایی تو متن من بود؟ چشماتو بستی دهنتو وا کردی هرچی لیاقت خودته بار کسی می ...

حتما کلمه برو بمیر تو خونه ی شما کاملا عادیه 

دل شکستنم عادیه 

خدالعنت کنه کسیو که از اسم خدا و امام حسین سوء استفاده کنه اخه تو لیاقت داری بخام بخاطرت از اسم امام حسین سو استفاده کنم؟فقط بخاطر حرف مفتت سپردمت دستش که جوابتو بده😊

همیشه میگن اگه خوبی خوبیو میبینی اگه بدی بدی رو  اگه تو گسی رو اشغال میبینی دقیقا چیزیه ک هستی ...

ببین یاد بگیر دونفر باهم حرف میزنن نپری وسط و بی ادبی نکنی ک مث خودت جواب نگیری 

من با هر کسی دقیقا عین خودش رفتار میکنم

بعدشم خودت نمیفهمی داری چی میگی مجبور نیستی جواب بدی😂ندونستم میکوبی یا میسازی 

فحش ندادی ولی حرفی ک لایق خودته گفتی وشخصیتتونشون دادی

فحشم بدی جوابتو میدم😊

همیشه میگن اگه خوبی خوبیو میبینی اگه بدی بدی رو  اگه تو گسی رو اشغال میبینی دقیقا چیزیه ک هستی ...

اسم خودت رو انسان نذار و همچین جاهایی نیا😏

چون توانایی برخورد نداری 

ایشالله یکی سرراهت قرار بگیره عین خودت ک وقتی خودت دلت گرفته و مشکل داری بیاد گند بزنه به اعصابت و چرت و پرت بگه

حوصله بحث باهاتو ندارم چون مطمئنم هر چی بگی ب هر بگی هر کاری کنی گردی زمین برات تکرار میکنه

گند زدی به اعصابم ک خراب بود خرابترش کردی 

اسم خودتم ادم بزار👍🏻😏

حتما کلمه برو بمیر تو خونه ی شما کاملا عادیه  دل شکستنم عادیه  خدالعنت کنه کسیو که از اس ...

ببین تو انقد بد دهنی ک نباید ب ائمه متوسل شی باید متوسل ب یزید و عمر بشی با این تربیتت !

ببین یاد بگیر دونفر باهم حرف میزنن نپری وسط و بی ادبی نکنی ک مث خودت جواب نگیری  من با هر کسی ...

من فحش بدم؟؟؟چراباید فحش بدم؟مگه من مثل تو ام؟؟؟؟نه خانوم من هرگز فحش نمیدم اونی ک چشمشو میبنده  دهنشو وا میکنه تویی!اعصابتم خرابه ب کسی ربطی نداره 

عجیبه ک میگی برو بمیر بده اما اشغال و این حرفایی ک ت  زدی خوبه 

خیالت راحت بدتر از تو کسی سر راه من قرار نمیگیره 

از الانم بهت بگم هرررر حرفی ک بزنی دیگه ب هیچ وجه اعلانی ک از سمت تو بیاد باز نمیکنم و نمیخونم چون مطمئنم بحث با بی ادب و ابله فقط وقت تلف کردنه!حالا هرچی میخوای بنویس و خودت رو خالی کن😌

استارتر عزیز ب حرف این آدمایی ک مثلا میخوان بگن ما نگرانتیم و در اصل فقط میخوان با این و اون کل کل ک ...

سلام عزیزم ممنون که خیلی لطف داری بمن. 

میدونی انگار چند تا شوک با هم بهم وارد شد. چندتا ضرر. بار اول هم نبود. و مهمترینش هم سلامتی بود. من که انقدر زیبا بودم هم میگفت مثل مدل ها میمونی   . بر اثر مصرف یه دارو که دکتر اشتباه داده بود همه زیباییم یکدفعه ازم گرفته شد تا جایی که میخواستم خودکشی کنم. الان فهمیدم بابت تمام نعمت هایی که خدا داده باید شکرگزار باشیم

ببین من نخوندم تاپیکو کامل ولی تو اخرین لحظه چنان پشمونی که حد نداره هیچ کاریم نمیتونی نکنی

اره عزیزم . ممنونم. لطف داری. من این چند ماه انگار از عرش اومدم فرش . تمام تلاشهام انگار نابود شد. ولی تصمیم گرفتم توکل کنم بخدا. از نو شروع کنم. با اینکه بار چتدمه