2777
2789
خب درست نشه. مهم اینه با مرگ به ارامش برسم

خودکشی گناه کبیرست وکسی که خودکشی کنه جایگاهش اتشه بیشتر فکر کن عزیز فرداایم هست اینده ایم هست

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ شما خبر داری؟مگ کم هستن کسایی ک اینکارو کردن  حتما دیدم ک میگم

ببین حداقل همه مون ادمیم میتونیم تا حدی بفهمیم طرف رو!!!شما چشماتو ببند فک کن ب لحظه ای رسیدی ک دیگه انقد حالت بده ک میخوای خودکشی کنی اونوقت میای اینجا تاپیک میزنی ؟

مگه تو گوگل روشای خودکشی نیست ک ادم بیاد اینجا تاپیک بزنه ؟

نه مطمئن باش قصد ایشون خودکشی نیست ایشون دلش گرفته حالش خرابه و نیاز ب حرف زدن داره ک  اومده تاپیک زده وگرنه یا میرفت با هرچی تو ذهنش بود خودکشی میکرد یا میرفت روش هاشو از گوگل سرچ میکرد 

استار تر جان شما هم اگه پیام منو میخونی مطمئنا خییلی دلت گرفته و این جمله همینجوری اومده رو لبت و دلت حرف زدن میخواد اول ک اینجا درد و دل کن بعدم وضو بگیر دو رکعت نماز بخون و با خدا حرف بزن مطمئن باش دلت باز میشه ان شااده ک مشکلت هم ب حق این وقت اذانی حل میشه

اینم بگم ک اگه  شادی گذراس غصه هم گذراس میگذره همه زندگیا بالا پایین داره این فقط تو نیستی ک مشکل داری 

ببین حداقل همه مون ادمیم میتونیم تا حدی بفهمیم طرف رو!!!شما چشماتو ببند فک کن ب لحظه ای رسیدی ک دیگه ...

من کاری ب استارت ندارم و امیدوارم خیلی زود از حرفی ک زد پشیمون بشه چون از عواقب و حشتانکش قطعا خبر داره 

اما مشکل اینه ک ما همچین حرفیو جدی نمیگیریم 

یه بنده خدایی چند وقته داره میگه خودمو میکشم اینقد گفته بود ب گفته ی اطرافیانش ک دیگ باور نمیکردن که دیروز کار خودش رو تموم کرد در حالیک همش مراقبش بودن ولی دررفت دنیارو از دست داد اخرتش همینطور دارم میگم فک نکنین ادم فقط از سر دلتنگی و حرف ی چیزی میگ 

ک یه نفر مث اون خانوم میاد همچین پیشنهاد مزخرفی میده 

ی لحظه ک حس جنون ب ادم دست میده هر کاری ازش برمیاد

من میگم مراقب باشین کجا ب کی چی میگین

من کاری ب استارت ندارم و امیدوارم خیلی زود از حرفی ک زد پشیمون بشه چون از عواقب و حشتانکش قطعا خبر د ...

اره میفهمم چی میگی ولی خب اون یارو دیگه ب مرز جنون رسیده بوده ب اطرافیانش گفته نیومده تو یه سایت عمومی بین هزار و یک ملت غریبه تاپیک بزنه ک!گاهی وقتام وقتی یکی اینجوری ساده جواب میده طرف زودتر دست از این فاز عجیبش برمیداره 

اره میفهمم چی میگی ولی خب اون یارو دیگه ب مرز جنون رسیده بوده ب اطرافیانش گفته نیومده تو یه سایت عمو ...

چرا فکر میکنی کسی اینجا تاپیک بزنه فقط از سر ی لحظه دلتنگیه؟

میدونی خیلیا احتیاج دارن ب ی جواب اینجا واقعا؟

شاید یکی نمیتونه مث اون بنده خدا تو خونوادش مطرح کنه 

چی بگم وقتی شما فک میکنی با ی حرف مسخره فازا عوض میشه 😏ینی واقعا نمیدونین تو چ جامعه ای زندگی میکنیم یا ندیدین؟ 

هر کی ی جور عقیده داره 

من بازم معتقدم هر حرفیو نباید هر جا زد 

چون ی لحظه ست فقط ی لحظه 

بعضی حرفا رو نمیشه زوری قبولوند ادامه ندین لطفا😊وقت بخیر

ممنون عزیزم. خب کی اون دنیا را دیده. شاید بهتر بود

اشتباهت همینجاس تو اطلاعاتت پایینه بعد همه چیزو با همین اطلاعات میسنجی تو نمیدونی دلیل نمیشه که نباشه کسایی بودن که مرگ رو موقتا تجربه کردن و با لطف خدا برگشتن و تجربه هاشون رو به دیگران منتقل کردن

چرا فکر میکنی کسی اینجا تاپیک بزنه فقط از سر ی لحظه دلتنگیه؟ میدونی خیلیا احتیاج دارن ب ی جواب اینج ...

از منطقت همین را بس ک  خودت جواب میدی و میگی دیگه ادامه ندید!

بازم از نظر من کسی ک میخواد بمیره نمیاد تاپیک بزنه !شما پبگیر استارتر باش تا حرف منو بفهمی 😊

بعدم مگه از سر ناراحتی و دلتنگی تاپیک زدن بده؟بعد اینکه هرکی از سر دلتنگی تاپیک میزنه یعنی دنبال جواب نیست ولی هرکی میگه میخوام بمیرم دنبال جوابه🙄

از منطقت همین را بس ک  خودت جواب میدی و میگی دیگه ادامه ندید! بازم از نظر من کسی ک میخواد بمیر ...

میگم ادامه نده چون تو فقط حرف خودتو قبول داری واین فاجعه س 😏منطق تو ک الگوی تموم عالمه بابا👍🏻

عه تو هنوز منتظر دوراز جونش مرگ استارتری؟

کی گفته تاپیک زدن بده؟ 😲 نمیتونی خوب بخونی مجبور نیستی جواب بدی 

بعدشم من با کس دیگه بودم شما پریدی وسط

سعی کن تو چیزی ک بهت ربط نداره نظر ندی😊 

ببین حداقل همه مون ادمیم میتونیم تا حدی بفهمیم طرف رو!!!شما چشماتو ببند فک کن ب لحظه ای رسیدی ک دیگه ...

ممنون عزیزم. نه اخه حرف زدن مجازی چه حالی را خوب میکنه. من واقعا دنبال یه روش بودم که ابرو خودم و خونوادم نره. و نتیجه بده . دیشب هم رفتم روانپزشک که یسری حرفای تکراری زد. دارو اعصاب هم داد . 

الان هم مشکلم حل نشده ولی گفتم همه چیز را رها کنم بسپارم بخدا . انقدر تلاش کردم چی شد. یبار هم بسپارم به کائنات و خدا . حلش کنند

ممنون عزیزم. نه اخه حرف زدن مجازی چه حالی را خوب میکنه. من واقعا دنبال یه روش بودم که ابرو خودم و خو ...

خوشحالم ک ب فکر چاره شدی و   اینکه وقت گذاشتی بری روانپزشک و فهمیدی حست گذراست