2777
2789
عنوان

ی رشته ای نیس درس نخونی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 83 پست
هوف زندگی سخت شده     دوس دارم برم نقاشی و گرافیک و اینا یادبگیرم    

من لیسانس گرافیکم

اگ فک میکنی درس خوندن و اینا توش نیست کاملا در اشتباهیی

من از صبح تا شب فقططططط دارم کار میکنم حجم کارا توی گرافیک خیلی بالاس

عه عزیزم  در مورد رشته ات و کارتو این ها بگو من به این علاقه دارم    

من بخاطر علاقه شدیدم به گیاه رفتم شاخه گیاهی چون واقعا عاشقشونم رشته خوبیه میتونی ارشد بری خیلی گرایش های دیگه مث فیزیو پزشوی ژنتیک بیوتک اما من چون علاقه داشتم رفتم سمت گیاه الانم گلخونه زدم شردع کردم تکثیر خودم دیگه بابت علاقم شروع کردم وگرنه زیست بیستر ساختاری برا تکثیر و پرورش باید بری سراغ کشاوزی یا خودت کار کنی تا دستت بیاد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دررسته ربطی نداره ای مدتی که اینجا تاپیک زدن برا رشته دیدم که همش رشته های خوبو تو پزشکی میرونن ...

بله متاسفانه ، نگاهشون به بقیه رشته ها بده ، همه میخوان پزشک بشن در صورتی که مثلا استاد فرشچیان هم نقاشن اما باعث افتخار 

هستن ، یا در رشته های دیگه هم اشخاص مفتخر هستن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من بخاطر علاقه شدیدم به گیاه رفتم شاخه گیاهی چون واقعا عاشقشونم رشته خوبیه میتونی ارشد بری خیلی گرای ...

منم به گل و گیاه علاقه دارم 

چ رشته ای باید بزنم؟ 

بعد ارشدو چی برم؟

یعنی مجوز باید داشته باشی تا گلخونه بزنی؟

درامد حدودا چقدره؟

منم به گل و گیاه علاقه دارم  چ رشته ای باید بزنم؟  بعد ارشدو چی برم؟ یعنی مجوز باید ...

ارسد عم باید بری سمت سیستماتیک یا تکوین یا فیزیولوژی گیاهی برو سمت تکوین تا کشت بافت گیاهو یاد بگیری 

مجوز خاص نمیخواد میتونی از جتی کوچیک شروع کنی و بعد بری دنبال کاراش و بگی میخوام گلخونه احداث کنم درامدش خوبه اولاش سخته من خودمم اولام تاحالا داشتم برا خودم کار میکردم اولا شاید یکم سخت باشه ولی بگیره دیگه درامدت عالی

نه ارشد زیستم الانم گلخونه دارم

چه خوب ، من عاشق گیاهانم ، خواهر دوستم رشتشون مرتبط با همین موضوع بود بعد برام میگفت وقتی تو گلخونه ها و آزمایشگاه هاشون میری فکر میکنی تو یک دنیای دیگه رفتی گیاهان متفاوتی هست ، خیلی علاقه مند بودم برم ببینم اما به خاطر کرونا دیگه قرنطینه هستم ، البته نمیدونم اجازه میدن برم داخل یا نه😅

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چه خوب ، من عاشق گیاهانم ، خواهر دوستم رشتشون مرتبط با همین موضوع بود بعد برام میگفت وقتی تو گلخونه ...

خیلی خوبه بله کلا ادم میره تو دنیای ویگه اره حتما میذارن چرا نذارن

بله متاسفانه ، نگاهشون به بقیه رشته ها بده ، همه میخوان پزشک بشن در صورتی که مثلا استاد فرشچیان هم ن ...

تو ایران اینجوریه باور کن یه ادم که علوم پایه باشه بره اونجا کلی بش امکاناات میدن یا حالا رشته های دیگه

ارسد عم باید بری سمت سیستماتیک یا تکوین یا فیزیولوژی گیاهی برو سمت تکوین تا کشت بافت گیاهو یاد بگیری ...

یعنی میتونم کلا گیاه نخونم تو دانشگاه و گلخونه بزنم؟؟

چون درساش سنگینه احتمالا 

بعد ی چیزی

خود اسم رشته رو نگفتی برای کارشناسی چی باید بزنم؟