2777
2789
عنوان

ی رشته ای نیس درس نخونی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 83 پست
یعنی میتونم کلا گیاه نخونم تو دانشگاه و گلخونه بزنم؟؟ چون درساش سنگینه احتمالا  بعد ی چ ...

کارشناسی زست گیاهی یا برو رشته های کشاورزی

اگه بتونی تو یه گلخونه کار کنی یاد بگیری بعد خودت میتونی وارد کارش شی ولی خوب کشاورزی بخونی علمش داری راحتتری

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
افرین واقعا پزشکی اونقدارم جذاب نیس ک میخوان همه

بله ، همه ی رشته ها جذابیت خودش رو داره اما بیش تر به این فکر میکنن که دیگران چی میگن ،پزشکی هم همین بلا به سرش اومده  ، به نظر من دیگران مهم نیستن 

مهم اینه تو هر رشته و کاری که هستیم بهترینش باشیم 

اونوقت خود به خود موفق هستیم و دیگران حرفی برای گفتن ندارن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارشناسی زست گیاهی یا برو رشته های کشاورزی اگه بتونی تو یه گلخونه کار کنی یاد بگیری بعد خودت میتونی ...

زیست گیاهی درساش چقد سنگینه؟

بعد اینا چی ان عزیزم؟

مهندسی باغبانی

مهندسی جنگل 

مهندسی شیلات 

گیاه پزشکی

خیلی خوبه بله کلا ادم میره تو دنیای ویگه اره حتما میذارن چرا نذارن

کلا دنیای گیاهان و حیوانات دنیای قشنگیه  

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
زیست گیاهی درساش چقد سنگینه؟ بعد اینا چی ان عزیزم؟ مهندسی باغبانی مهندسی جنگل  مهندسی شی ...

سنگینی خودشو داره بیشتر دمورد گیاهان و فرابندها و ساختارا و شیمی و ریاضی و فیزیکو واین چیزام داره

نه اگه میخوای بری سمت گل و گیاه برو کشاورززی گباه پزشکی یا زراعت فک کنم

تو ایران اینجوریه باور کن یه ادم که علوم پایه باشه بره اونجا کلی بش امکاناات میدن یا حالا رشته های د ...

بله ، اونجا خیلی به این مسائل اهمیت میدن ، امیدوارم ماهم بتونیم به این جایگاه برسیم😞

دقیقا😍

پستتون رو ذخیره کردم که هروقت سوالی در مورد گل ها و گیاهانم  داشتم از شما بپرسم😍❤❤

سنگینی خودشو داره بیشتر دمورد گیاهان و فرابندها و ساختارا و شیمی و ریاضی و فیزیکو واین چیزام داره ن ...

عزیزم 

من الان زیست گیاهی برم

در طی تحصیل هم برم گلخونه تا مهارت یاد بگیرم

میتونم با کارشناسی گلخونه بزنم؟

چقد سرمایه میخواد؟ من سرمایه ندارم!

بعد درآمد حدودیشم بگو

عزیزم  من الان زیست گیاهی برم در طی تحصیل هم برم گلخونه تا مهارت یاد بگیرم میتونم با کارشناس ...

عزیزم سرمایه کم هم میتونی شروع کنی من خودم اول به گلکده زدم با سی چهل تومن و حالا برا خودم تکثیر هم میکنم 

درامدش خوبه من خودمم تاره شروع کردم به درامد نرسیدم اما اونایی که وارد ای کار شدن بعد چند سال خوب درامدی دارن تقرییبا شاید ماهی پنج شیش یا بیستر در میارن وقتی حرفه ای شدن حالا باز اگه تصمیمت گرفتی برو مشورت کن تو گلخونه ها و افرادی که این شغلو دارن

پستتون رو ذخیره کردم که هروقت سوالی در مورد گل ها و گیاهانم  داشتم از شما بپرسم😍❤❤

درخدمتم عزبزم ادرس پیجمم تو بیوزدم😍😍