2777
2789
عنوان

اقدام بارداری و کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 37 پست
من از بدو ورود کرونا باردار شدم و الان دیگه وقت زایمانمه،  با رعایت کردن هیچی نمیشه ،خب زمستونم ...

من شاغلم. سرکارم

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه جات بودم یکی دو سال دیگه صبر میکردم که پسرم بزرگتر بشه چون نگهداری از دوتا بچه کوچیک واقعا سخ ...

اخه اقدامم زمان میخاد و معلوم نیس کی باردار شی ۹ ماه هم دوران بارداری تقریبا یک سال و چن ماه میگذره...بارداری بالا ۳۵سال هم یکم خطرناکه الان بهترین موقعه س ب نظرم

منم دقیقا تو شرایط شمام.۳۰ سالمه و پسرم همسن پسر شماست.خیلی غمگینه.میگه چرا من آبجی و داداش ندارم.شما منو دوس ندارید واسم نی نی نمیارید☹ خیلی دلم میخواد ولی فعلا یه معاینه فنی باید برم بعد.رحم و دندونها و چکاپ کامل.بعدش اقدام کنم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
منم دقیقا تو شرایط شمام.۳۰ سالمه و پسرم همسن پسر شماست.خیلی غمگینه.میگه چرا من آبجی و داداش ندارم.شم ...

بفکر کرونا نیستی؟ من خیلی میترسم که یه وقت تصمیم اشتباه بگیرم

اخه اقدامم زمان میخاد و معلوم نیس کی باردار شی ۹ ماه هم دوران بارداری تقریبا یک سال و چن ماه میگذره. ...

اگه واقعا کمبود بچه رو تو زندگیت حس میکنی و واقعا میخوای که بچه دار بشی حتما اقدام کن ولی نه به خاطر اینکه بقیه میگن یا سنم داره میره بالا

کرونا رو همیشه داریم مثل آنفولانزا

باشه . ولی وقتی دارو و واکسن براش بیاد ، دیگه ترسی وجود نداره .

همون‌طور که از آنفولانزا نمی‌ترسیم ، از کرونا هم نمی‌ترسیم .

پس عقل سلیم میگه صبر بهتره تا بارداری تو شرایط پر استرس عزیزم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
بفکر کرونا نیستی؟ من خیلی میترسم که یه وقت تصمیم اشتباه بگیرم

چرا.خیلی هم نگرانم.ولی میتونم قرنطینه کنم و اصلا نیام بیرون بجز دکتر رفتن.وقتی کرونا تازه اومد ۳ ماه از در خونه بیرون نیومدیم‌.من بیشتر از کرونا از اوضاع کشور میترسم‌.معلوم نیست چی قراره به سرمون بیاد.میترسم بچم گرسنه بمونه یا جنگی چیزی بشه بچم سختی بکشه☹☹☹

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
چرا.خیلی هم نگرانم.ولی میتونم قرنطینه کنم و اصلا نیام بیرون بجز دکتر رفتن.وقتی کرونا تازه اومد ۳ ماه ...

خب من سرکارم.بازرسم و کارم تو سطح شهر و فروشگاههاست