بچه ها من یه پسر ۳ سالو نیمه دارم.خودمم الان ۳۰ سالمه. و هیچ خواهر و برادری ندارم .شوهرمم همینطور. باید بچه دار بشم اخه خیلی تنهاییم.بشدت هم وسواس و حساس میشم تو دوران بارداری.با افکار منفی. بنظرتون اقدام کنم یا صبر کنم دیر نمیشه؟
خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اگه جات بودم یکی دو سال دیگه صبر میکردم که پسرم بزرگتر بشه چون نگهداری از دوتا بچه کوچیک واقعا سخ ...
اخه اقدامم زمان میخاد و معلوم نیس کی باردار شی ۹ ماه هم دوران بارداری تقریبا یک سال و چن ماه میگذره...بارداری بالا ۳۵سال هم یکم خطرناکه الان بهترین موقعه س ب نظرم
منم دقیقا تو شرایط شمام.۳۰ سالمه و پسرم همسن پسر شماست.خیلی غمگینه.میگه چرا من آبجی و داداش ندارم.شما منو دوس ندارید واسم نی نی نمیارید☹ خیلی دلم میخواد ولی فعلا یه معاینه فنی باید برم بعد.رحم و دندونها و چکاپ کامل.بعدش اقدام کنم.
بفکر کرونا نیستی؟ من خیلی میترسم که یه وقت تصمیم اشتباه بگیرم
چرا.خیلی هم نگرانم.ولی میتونم قرنطینه کنم و اصلا نیام بیرون بجز دکتر رفتن.وقتی کرونا تازه اومد ۳ ماه از در خونه بیرون نیومدیم.من بیشتر از کرونا از اوضاع کشور میترسم.معلوم نیست چی قراره به سرمون بیاد.میترسم بچم گرسنه بمونه یا جنگی چیزی بشه بچم سختی بکشه☹☹☹