چرا همه میگن ازدواج نکنین یه سواله برام ؟ همه از ازدواج پشیمونن دلیل قانع کننده برای ازدواج ...
من میگم ازدواج خوب خوبه اونی که میگه ازدواج نکن انتخاب اشتباهی داشته
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سالها گذشت تا من فهمیدم آدمها احتیاج دارن سفر برن. احتیاج دارن از زندگی لذت ببرن و لذت بردن برای آدمها متفاوت معنی میشه...یکی از ﻫﻴﺎت امام حسین لذت میبره یکی از مهمونی رفتن. یکی تو سفر مکه اقناع میشه یکی تو سفر تایلند.اینا همشون برای من آدمهای محترمی هستن.سالها گذشت تا من فهمیدم نباید به دلخوشی های آدمها گیر بدهمچون آدمها با همین دلخوشی ها سختی های زندگی رو تحمل میکنن.لطفا به دلخوشی دیگران گیر ندهید !
با توجه به اینکه خیلی وقتا انتظارات دو طرف از ازدواج واضح نیست ینی خودشون هم نمیدونن و اینکه بعد ازدواج یه مسعولیتی گردن آدم هست زندگی از زمان مجردی سخت تر میشه
شاید به احتمال زیاد آخه همه اطرافیانم با اینکه از لحاظ اجتماعی در سطح بالایی قرار دارند بهتری ...
درسته بستگی داره طرف از ازدواج چی بخواد چون با ازدواج طرف محدود میشه یه سری مشکلات که فکرشو نمیکرد میریزه روش اینا همه دست به دست هم میدن آدم به مجردیش فکر کنه شمام ازدواج کنی مطمعن باش یه روز همین حرف میزنی