2777
2789

سلام ابجیای گلم .........

من حدود7روز از موعدم میگذره  صبح بیبی زدم منفی شد.... علایمی مثل حالت تهوع و درد تخمدان دارم همراه سرگیجه وقتی میخام بشینم وپاشم زیر دلم تیر میکشه.. بنظرتون باردارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی کم پیش میاد خطا کنه من چهارسال میزدم همیشه جوابش درست بود برو آز خون بده خیالت راحت

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

واقعا ینی امکانش هست..اخه همیشه بعد یهفته جواب میده😳

اره چون بعضی وقتا لقاح دیر تشکیل میشه میگن تا دوهفته تاخیر صبر کنید تا معلوم بشه باردارید

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
بی بی کم پیش میاد خطا کنه من چهارسال میزدم همیشه جوابش درست بود برو آز خون بده خیالت راحت

تاپیک قبلیتو دیدم احتمالا بارداری چون منم روز هفدهم تا نوزده سیکلم ترشح قهوه ای داشتم رو بیست و شش سیکلم اندازه ی نخود لک قرمز روشن داشتمو باردار بودم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یکهفته صبر میکنم بعد ازمایش میدم

ایشالا بارداری ولی ازمایش خون الان جواب میده خوب میتونی تا ی هفته دیگم صبرکنی

تاپیک قبلیتو دیدم احتمالا بارداری چون منم روز هفدهم تا نوزده سیکلم ترشح قهوه ای داشتم رو بیست و شش س ...

اره چون علایم دارم و ترشح داشتم تردید دارم ب جواب بیبی یهفته صبر میکنم اگ پریود نشدم میرم ازمایش ممنون خاهری ک تجربه هات گفتی