2777
2789
عنوان

بی اختیاری ادرار در کودکان.کمک

23420 بازدید | 29 پست

خواهش میکنم کمک کنید اگه دکتری راه حلی چیزی دارید.دخترم تا الان ک شش سالشه کنترل ادرار ندارن هزار جور دکتر و سونو اینا بردم سالمه مشکلی نداره ولی قبلآ اولش رو نمیتونست نگه داره الان کلا میشینه کارش رو می‌کنه میگه چون داشتم کارتون نگاه میکردم.یعنی تو دنیا کسی هست ک درد من رو داشته باشه؟!؟!آخه دردمو ب کی بگم.از زندگیم لجن می‌باره.امروز پیش زن داداشام آبروم رفت همشون بهش خندیدن ابرو دیگه برامون نمونده

آره منم مشکل تو رو داشتم، اول جیش کردن بلد شد اما ۵_۶ سالگی کنترلش از دست داد....

باید بری مشاور، جلوش دعوا نکردین؟؟ اضطراب نداره؟

شایدم اصلا مشکلی نداره، حوصلش نمیشه دستشویی بره، یه کم لوس نشده؟؟؟؟ این سوالها رو خودت به خودت جواب بده. ولی خیییییلی مهمه که چطوری باهاش رفتار کنی، حتما حتما برو مشاور،

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم مشکل تو رو داشتم، اول جیش کردن بلد شد اما ۵_۶ سالگی کنترلش از دست داد.... باید بری مشاور، ج ...

مشاوره چی ببرمش؟شما کجا بردین ؟مشکلتون حل شد؟چرا انقد دعواش کردم استرس داره.ولی مگه میشه دعواش نکنم شش سالش شده دیگه😭

مشاوره چی ببرمش؟شما کجا بردین ؟مشکلتون حل شد؟چرا انقد دعواش کردم استرس داره.ولی مگه میشه دعواش نکنم ...

نه، اصلا نباید دعواش کنی، با دعوا بدتر میشه، باید روش بچه خودت خودت بدونی، ما بردیمش دکتر، گفت اضطراب داره، بعد باهاش صحبت کردم که لباسات بو گرفته و خیلی زشت هست و خیلی جلو فلانی خجالت کشیدم، آدم باید تمیز باشه و ازین حرفها.... بعد خودم همش یادآوریست میکردم واسه دستشویی، اگر تو اوج بازی بود بهش میگفتم برو دستشویی زود بیا ادامه بازی، بعد یه روز که کمتر جیش کرد خیلی تشویقش کردم خیلی خوشحال شد، از فرداش دیدم دیگه تو خودش جیش نمیکنه، تمرین کرد تا درست شد، بهش جایزه دادم،

فقط و فقط با مهربونی و در عین حال جدیت میتونی درستش کنی.

...
آره منم مشکل تو رو داشتم، اول جیش کردن بلد شد اما ۵_۶ سالگی کنترلش از دست داد.... باید بری مشاور، ج ...

عزیزم پسرمن ۹سال ونیمش هست گاهی روزها تکرر ادرار میگیرش..تاچند وقت پیش که اصلا روز وشب نمیتونست ادرارش وکنترل کنه و...الان بعضی روزها تکرر ادرار میگیرش وهریکساعت پشت سرهم میره ادرار...علائم اضطراب روهم داره مثلا وابستگی به من 'گاهی که بهش توجه میکنیم لوسی حرف میزنه 'خیلی خیلی زیاد عرق میکنه'اب زیاد میخوره'تیک رفتاری داره و‌‌..‌شما اگه راه حل ودرمان یاد داری لطفا بگو🙏

عاشقتم خدا
عزیزم پسرمن ۹سال ونیمش هست گاهی روزها تکرر ادرار میگیرش..تاچند وقت پیش که اصلا روز وشب نمیتونست ادرا ...

سلام عزیزم، باید حتما حتما بری مشاوره، اینایی که میگی اصلا مسئله ای نیست که بتونی سر سری بگیری،تو بزرگسالی براش مشکل درست میکنه، تو بزرگسالی با صورتهای دیگه خودشو نشون میده، ولی اگر الان بری راحت میتونی حلش کنی، فقط می‌دونم وقتی بچه ها یه مشکلی دارند که ریشه اش اضطراب هست، اولین کاری که باید بکنی اینکه ریشه اضطراب را پیدا کنی، مشاور هم که بری اولین کاری که می‌کنه همینه، اضطراب از چی داره؟؟؟؟ اول از همه خودت به این سوال جواب بده، جلوش دعوا کردین زیاد؟؟؟ 

...

یک بار که بچه بود داخل ماشین بودیم پدرش صداش وبرد بالا وعصبی شد وبامن بحث کرد فکر میکنم ازهمون موقع ترس واضطراب اومده تو وجودش...اللنم که یکخورده باصدا بلند تر صحبت میکنه  یکخورره میبنم هول برش میداره..

عاشقتم خدا

اسم قرصش چیه عزیزم؟وعلت تکرر ادرارش وچی گفت؟(پارسال که دکتر بردمش قرص اکسی بوتنین وتولترورین داد ولی باقطع دارو دوباره شروع شد😔میگفت شاید مثانه اش بیش فعاله)پسرمن تکرر ادرارش در روز هست

عاشقتم خدا