2777
2789

سلام بچه ها

من یه ساله منتظر نی نی هستم

مشکلی هم نداریم

این ماه لتروزول خوردم و این عکس نشون میده امروز کیت من کاملا مثبت شده

اول اینکه مثبت شدنش یعنی حتما تخمک دارم؟؟؟

و دوم اینکه بعد مثبت شدنش کی تخمک آزاد میشه و کی باید اقدام داشته باشم؟

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

بعد از مثبت شدن کیت تخمک گذاری نهایتا تا 24 ساعت می تونی نزدیکی منجر به بارداری داشته باشی

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
بعد از مثبت شدن کیت تخمک گذاری نهایتا تا 24 ساعت می تونی نزدیکی منجر به بارداری داشته باشی

این کیت رو باید بخریم ببینیم اگه مثبت شد اقدام کنیم میشه توضیح بدین 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا رو کاغذ چسبوندی..این کیتو چجوری استفاده میکنن ؟

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
این کیت رو باید بخریم ببینیم اگه مثبت شد اقدام کنیم میشه توضیح بدین  

بله عزیزم

این کیت تخمگ گذاریه تو هر بسته اگه اشتباه نکنم 5 تا داره

شما باید حدود روز تخمک گذاریتو بدونی و از دو روز قبلش شروع کنی کیت زدن

مث بیبی چک هست طرز استفاده ش

وقتی مثبت بشه ینی تا چند ساعت دیگه تخمک آزاد میشه و شما نهایتا 24 ساعت فرصت داری برای نزدیکی

من چون جلوگیری طبیعی داشتم برای اینکه بدونم کی تخمک گذاری دارم تا نزدیکی نکنم، مدتها از این کیتها استفاده کردم و راضی بودم

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
نه حتما به معنای تخمک داشتن نیست از اندازه گیری متوالی دمای بدن میتونی بفهمی که حتما تخمک داشتی یا ...

ممنونم عزیزم که پاسخ دادی

دمای بدنم و اندازه گیری نکردم ولی حس کردم که بدنم داغتر هست تو این روزا

ولی ماه بعد حتما اندازه میگیرم

فقط اینکه یه ساعت مشخص باید اندازه بزنم؟ و همون دماسنج زیر زبونی های جیوه کافیه؟

چرا رو کاغذ چسبوندی..این کیتو چجوری استفاده میکنن ؟

اگه پریودت ۲۸ روزه اس مثلا از روز ۱۱ دوره بزن مثل بی بی چک ولی ادرار اول صبح نباشه مثلا ظهر خوبه ولی قبلش هم تا دو ساعت نوشیدنی نخور

بچسبون که روندش و ببینی باید روز تخمک گذاری دو خط پررنگ بشه

بله عزیزم این کیت تخمگ گذاریه تو هر بسته اگه اشتباه نکنم 5 تا داره شما باید حدود روز تخمک گذاریتو ...

Ok😍😘

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من