2777
2789

سلام عزیزان 

لایک کنید و اسمتونو بگید براتون دعا رو بخونم 

اگه دوست داشتین برای حاجت دل منم  یه صلوات بفرستین

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار

دعا کنین من باردار شم منم براتون صلوات میفرسم 😘

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منیره

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             

التماس دعا اسمم مژگان...دعا کن واممون جوربشه تا عید بریم خونه خودمون مشتری مغازه مونم زیاد بشه...منم برات۱۴تا صلوات فرستادم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

فاطمه مرسی عزیزم انشاالله حاجت روا شی

هرآزادی که ماامروز داریم به خاطر فمنیست ها است.هیچ آزادی بدون یک نبرد بزرگ به دست نیامده است.اگر فمنیست نیستید به پستوی خودتان برگردید و در آشپزخانه بنشینید ودستور بگیرید.دل تان نمی خواهد این کار را بکنید؟قدر دان فمنیست باشید.

عزیزم برای همتون می خونم اسامتونو یاداشت کنید تا فردا ان شاالله می خونم براتون الهی همگی به حاجتتون برسید

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار