۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ببین تو شهرتون چ رشته ای کم میگیرن چ رشته ای بیشتر میخان با ی مشاور صحبت کن برات انتخاب رشته نی نی سایت مگ جای انتخاب رشتس اینجا هرکی برا خودش یپا متخصصه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فیزیو ک نمیارم احتمال زیاد کدوماش؟ ب ترتیبِ خوب بودن بگو
کاردرمانی گفتار درمانی
شنوایی و بینایی هم خوبن
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
رشته هایی انتخاب کنید که خوداشتغال هم باشن که اگر امکان استخدام نبود با خوداشتغالی کسب درامد کنید ...
یه سوال دارممیشه راهنماییم کنی