2777
2789
عنوان

شوهرم میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان اون گزارش زدنو میگی.  همه تاپیکارو که گزارش نمیزنم.  تاپیکایی که میفهمم کاربرش آقاس ...

اون روز بی دلیل داشتی همه رو مینداختی تو هچل منکه برام مهم نیست کاربریم حذف بشه یانه ولی بقیه کلی التماس میکردن

ازنظر من ک‌ جالب نیست کارتون هرکس عقل وشعور داره ک بدونه کجابره چه جوابی بده

ماشاالله همه خانمهای اینجاعاقل وفهمیدن در حدخودشون میدونن

اون روز بی دلیل داشتی همه رو مینداختی تو هچل منکه برام مهم نیست کاربریم حذف بشه یانه ولی بقیه ک ...

من نمیدونم کردوم تاپیک رو میگی . ولی من دلایلم رو گفتم. اینجا یه سایت عمومیه و کلی پسر مجرد و کاربر آقا هست. عقل و شعور من میگه وقتی این همه کاربر آقا هست نباید مساعل جنسی رو بشوخی گرفت یا هرزگی کرد . مشکل واقعی داشته باشن مرض ندارم گزارش بزنم. 

نطرات و تفکرات بقیه برام مهم نیست. کاری که درست هست رو انجام میدم. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
من نمیدونم کردوم تاپیک رو میگی . ولی من دلایلم رو گفتم. اینجا یه سایت عمومیه و کلی پسر مجرد و کاربر ...

خوشبحالت چقدر راحت برای بقیه ام تصمیم میگیری

چی بگم خودت میدونی ولی از جانب من بهت اجازه نمیدم ک گزارش بزنی وتاپیکی که تو دارن مثل انسان حرف میزنن رو تعطیل کنی

لطفا یاد بگیر سرت به کار خودت باشه و برای بقیه تصمیم نگیری چیزی اگر ناراحتت میکنه واردش نشو مشارکت نکن اینجوری بهتره

به آزادی بیان احترام بذار

ممنون

خوشبحالت چقدر راحت برای بقیه ام تصمیم میگیری چی بگم خودت میدونی ولی از جانب من بهت اجازه نمیدم ک گز ...

آزادی بیان یعنی شوخی با مساعل جنسی .اونم جایی که کاربر مرد هست؟ یا چی؟؟؟؟ 

من برا بقیه تصمیم نمیگیرم. این حق رو به من دادن که اگر خلاف قوانین سایت دیدم گزارش بزنم.‌ پس شما نمیتونی این حق رو از من بگیری. 

گفتم که تاپیکایی که مثل انسان حرف میزنن و واقعا مشکل دارن و هدفشون فقط رفع مشکل هست رو گزارش نمیزنم. نمیدونم دنبال چی هستی. ولی ببین من بچه نیستم. از پشت کوه نیومدم..

دنبال تحمیل عقیده ات نباش. همونطور که من تحمیل نمیکنم بهت. هر جا قانون داشته باشه باید طبق قانونش عمل کرد. این سایت هم قانون های خودش رو داره. 

آزادی بیان یعنی شوخی با مساعل جنسی .اونم جایی که کاربر مرد هست؟ یا چی؟؟؟؟  من برا بقیه تصمیم ن ...

😏

مشخصه 

بحث باشما بی فایده است

امثال شما فقط خودتون براتون مهمید

موفق باشید روز خوش👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻

به کارات ادامه بده حتماازت تقدیر به عمل میاد

😏 مشخصه  بحث باشما بی فایده است امثال شما فقط خودتون براتون مهمید موفق باشید روز خوش👋🏻👋 ...

کسی که خودشو به خواب بزنه نمیشه بیدار کرد. شما هم خودتو به خواب زدی...

تو میتوتی خودتو گول بزنی ولی بقزه رو نمیتونی با چهارتا کلمه قلمبه سلمبه گول بزنی. 

امیدوارم مراحل زندگین موفق باشی. 🌷🌷