2777
2789

این نوع ماسک ها تقلبی هستند و فقط یک ماسک پارچه ساده ای تلقی میشوند. حتی قابل رقابت با ساده‌ترین ماسک‌های ذرات را نخواهند داشت.ماسک نانو صورت قابل شستشو به هیچ عنوان نخرید | تکنا

عاشق افکار آدم ها باش نه خودشان

واقعا ..ماهممون از این ماسکا استفاده میکنیم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

اتفاقا خارجي ها فقط از اين ماسكا استفاده ميكنن 

اگه ميگن نخريز به حاطر اينه كه ماسكاي پزشكي ي عالمه درست كردن رو دستشون باد كرده ميخوان بفروشن ميگن ازينا نخريد

من امتحانم كردم تنها ماسكي كه باهاش نميشه فندك و فوت كرد و خاموش شه همين ماسك سياه نانو هاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین ماسکا ماسک جراحی هستن فقط سختیش اینه که باید بعد یبار مصرف بندازی بیرون من یه پارچه ایی دارم از زیرش دستمال کاغذی میذارم تا آلودگی نره تو دهن و بینیم

✈🇺🇸
واقعا ..ماهممون از این ماسکا استفاده میکنیم

آره اینجا کامل توضیح دادهhttps://techna.news/do-not-buy-nano-washable-face-mask.html

البته ماسک پارچه ای معمولی مشکلی نداره این ماسکایی که به اسم نانو فروخته میشن تقلبی هستن

اتفاقا خارجي ها فقط از اين ماسكا استفاده ميكنن  اگه ميگن نخريز به حاطر اينه كه ماسكاي پزشكي ي ...

چی بگم والا!

ولی آخه ماسک نانو واقعی مثل این عکسه ولی این ماسکایی که به اسم نانو میفروشن فقط یه پارچه خیلی نازکه

نمونه از ماسکهای نانویی اورجینال مورد تایید ستاد نانو

بهترین ماسکا ماسک جراحی هستن فقط سختیش اینه که باید بعد یبار مصرف بندازی بیرون من یه پارچه ایی دارم ...

آره اونا خیلی خوبن ولی قیمتشون خیلی گرونه و بعد از سه ساعت استفاده هم باید بندازیشون دور

اصلا اینا قابلیت جلوگیری از ویروس نداره تو گوگل هم ک سرچ کنید بهتون میگه فقط ماسک سه لایه و فیلتر‌ دار اصل بقیه چرتن حتی این دست ساز سه لایه هایی ک داروخانه میفروشه

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
چی بگم والا! ولی آخه ماسک نانو واقعی مثل این عکسه ولی این ماسکایی که به اسم نانو میفروشن فقط یه پار ...

ببين ما چنتا ماسك و خريديم امتحان كرديم

تنها ماسكي كه فندك و روشن كرديم و از پشت ماسك فوت كرديم خاموش نشد اين نانو مشكيا بود

ببين ما چنتا ماسك و خريديم امتحان كرديم تنها ماسكي كه فندك و روشن كرديم و از پشت ماسك فوت كرديم خام ...

یعنی چون فندکو نتونستی باهاش خاموش کنی ماسک خوبیه؟ حرفت منطقیه به نظرت؟