2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیاد.خیلی ته رفته انگاری دوروزه اونجاست.خیلی کوچیکه

شاید اشتباه میکنی

منم وقتی دندون عقلم رو کشیدم دقیقا به همین مشکل خوردم

احساس میکردم داخل حفره دندون سفیده و غذایی چیزی گیر کرده رفتم پیش دکتر گفتم نگاش کنه

گفت این بافت لثه اس داره ترمیم میشه

غذا نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

اگه میبینیش پس میتونی درش بیاری، با خلال دندون و موچین زود درش بیار چون بعدا عفونت میکنه و بدتره

باشه.مرسی.الان بعد سه روز هنوز یکمی درد داره.طبیعیه؟

شاید اشتباه میکنی منم وقتی دندون عقلم رو کشیدم دقیقا به همین مشکل خوردم احساس میکردم داخل حفره دند ...

نمیدونم.شایدم.مطمعن نیستم برنج باشه.ی چیز سفید کوچیکه

چند وقته جراحی کردی دندونتا؟ چند روز درد داشتی؟ من پنج شنبه جراحی کردم از درد دارم میمیرم😢😢😢😢😢😢

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍

مسواک بزن اگر باشه در میاد 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
نمیاد.خیلی ته رفته انگاری دوروزه اونجاست.خیلی کوچیکه

سلام عزیزم تورو خدا میای اینجا ی لحظه

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓