2777
2789

سلام من امروز وارد ۴۰ هفته شدم... دکترم معاینه ام کرد و گفت دهانه رحمت نرم‌ شده و سر بچه هم پایینه‌. ولی کلی داد و بیداد کردم. دردش برام خیلی زیاد بود جوری که بهم گفت پس چجوری می خوای زایمان کنی😕 

راستش آستانه دردم خیلی پایینه‌ شایدم یکم لوس‌ باشم‌ نمی دونم. 

اصراری به طبیعی بودن ندارم که الا و بالله ولی اولویتم‌ با طبیعیه‌ اگر نتونستم سز. 

حالا بهم گفت تا پنجشنبه به خودت مهلت بده اگر نشد بیا بیمارستان که یکاریش کنیم.

تا پنجشنبه چیکار کنم؟ توپ فیتنس دارم روش می شینم... پیاده روی اما زیاد نکردم.

و یه چیز دیگه......

متاسفانه دو روزه که شکمم‌ خط های قرمز برآمده درآورده (تَرَک‌ هارو‌ نمیگما‌...اینا برآمده ان) و خارش شدید میگیرم گاهی. 

نمی تونم برم زیر‌ دوش آب گرم.

کسی بوده اینجوری بشه؟ 

به آنزیم های کبدی ربطی نداره؟

دکترم که فقط پماد کالامین‌ داد

سلام عزیزم ایشاالله بسلامت زایمان کنی قرص کرچک بخور برات عالیه من خودم چند روز قبل زایمان خوردم دردم گرفت رفتم بیمارستان یک سانت باز شده بود بعد نیم ساعت کیسه ابم ترکبد ۱پ ده سانت فول شدم دکترم گفت مال قرصا بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ایشاالله بسلامت زایمان کنی قرص کرچک بخور برات عالیه من خودم چند روز قبل زایمان خوردم دردم ...

ممنون عزیزم 

با خود روغن کرچک فرق داره؟ 

از کجا باید بگیرم؟

چقدر بخورم؟