منم ماههای آخر فشارم بالا بود . دفع پروتئین نداشتم . پراپرانولول بهم داده بود . دکترم میگفت گوجه فرنگی زیاد بخورم . آخرشم پسرمو دو هفته زودتر سزارین کرد . دفعه آخری که رفتم پیشش فشارم 14 بود گفت دیگه خطرناکه برای همین بچه رو در آورد . من همینجوری همیشه فشارم 10 یا 11 رو 7 هستش . تو حاملگی فشارم رفته بود بالا
من تمام بارداری فشارم پایین بود دفع پروتیینم نداشتم روزهای اخر فشارم رفت بالا و 37 هفته و 2 روز زایمان اورژانسی کردم.دخترم الان 1سال و 9 ماهشه دختر دومم هم مهر دنیا میاد.اینبار از اول فشار بالا داشتم
کسایی که فشار بالا دارند به شدت مشکوک به پرکلاپسی هستند
من دفع پروتیین دارم.تا الان که همش فشارمو 10 یا 11 رو 6 نگه داشتم اما میترسم پره اکلامپسی بشم.غزاله جون شما از کی فشارت رفت بالا؟؟؟؟ من با وجود دفع هنوز فشارم نرفته بالا که مسمومیت شم.به شدتم میترسم.نمی خوام بشم.چیکار کنم پایین نگهش دارم؟؟ اندفعه چیکآر کردی بالا نرفت؟؟؟
دونه برف مامان به خدا سپردمت.ازت ممنونم که واسطه شدی اندکی از بهشت زیر پای من باشد....
من سابقه فشار نداشتم ولی 2 ماه پیش فشارم رفت روی 14 و مشکوک به مسمومیت بودم..الانم متیل دو پا و هیدرالازین میخورم و نمک و شوریجات هم حذف کردم .خداروشکر بهترم.فشارم رو 12 و 8 هست..ولی به شدت باید مراقب استرس باشم...دکترم گفت خیلی آرامش داشته باشم.