من هنوز نرفتم دکتر که برام از 24 ساعتع دوباره بنویسه.اما تو خونه دارم فشارمو کنترل میکنم سارا بانو بیا حتما جواب ازمایشتو بگو.من مامانمم سابقه فشار خون تو بارداری داشته.کاش من نگیرم.چون دفع پروتیینم که دارم. من 6 مهر وقته دکترمه حتما ازش می خوام قرص فشار بهم بده که نره بالا فشارم.از 24 ساعتم برام حتما بنویسه.
دونه برف مامان به خدا سپردمت.ازت ممنونم که واسطه شدی اندکی از بهشت زیر پای من باشد....
سلام من پستارونخوندم ولی مواظب فشارتون باشین خیلی خطرناکه هم برای مادرهم برای نی نی من ازهفته نمی دوننم 16یا20فشارگرفتم دکترم خیلی مواظب بودبالانره همش دارومی خوردم ورژیم غذایی داشتم شکرخدانی ن یسالم بدنیااومدالان 8ماهشه بستگی به نظردکترداره مال من میگفت حتی 10یا11بایدمواظب باشین ولی درکل فشارخون روجدی بگیرین تاهیچ مشکلی پیش نیادهرچندسخته ولی ارزشش روداره
سلام دوستان من هفته۲۶فشارم رفت بالا و دفع پروتئین داشتم بدنم ورم کرده بود.بستریم کردن هرکاری کردن فشارمو نتونستن کنترل کنن وزایمانم کردن بچمم نموند.الان میخوام اقدام کنم برای بارداری خیلی میترسم نمیدونم چیکارکنم کسی هست راهنماییم کنه؟
مال من همش برا استرس بود. شوهرم وقتی حامله بودم ورشکسته شد. خیلی دوران سختی بود از یادآوریش اعصابم خورد می شه. ولی خدا رو شکر دکتر آخری که عوض کردم انقدر بهم آرامش داد که زایمانم هم به موقع بود هم بچم سالم بود. خدا خیرش بدن دکتر بیک زاده رو