2777
2789
دیشب فشارم 13 روی هشت و نیم بود.دکتر واسم آز 24 ساعته ادرار نوشته.شما چی کار کردید با این مشکل؟
دخترم،تارای من تمام زیبایی های دنیا رو تو چشمای تو دیدم.
فشارت بالا نیست حالا از بدهخیالت راحت بشه

نمک رو حدف کن استراحت رو بیشتر کن میوه و سبزی جات بیشتر بخور
اهوازی هستی درسته دکترت کیه؟
باید دنبال شادی ها گشت غم ها خودشان ما را پیدا می کنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سارا بانو سیر خام و کدو فشار و میاره پایین من چون دفع پروتیین دارم باید خیلی حواسم به فشارم باشه که نره بالا
دونه برف مامان به خدا سپردمت.ازت ممنونم که واسطه شدی اندکی از بهشت زیر پای من باشد....
غزاله جون پره اکلامیسی با بیماری فشار خون فرق داره

من خودم چند ساله بخاطر فشار خون دارو مصرف میکنم باردار شدم تحت نطر دکتر برام مشکلی پیش نیومد

اگه مشکل دفع پروتین نداشتی نترس از فشار خون با دارو رفع میشه
منم ماههای آخر فشارم بالا بود . دفع پروتئین نداشتم . پراپرانولول بهم داده بود . دکترم میگفت گوجه فرنگی زیاد بخورم . آخرشم پسرمو دو هفته زودتر سزارین کرد . دفعه آخری که رفتم پیشش فشارم 14 بود گفت دیگه خطرناکه برای همین بچه رو در آورد . من همینجوری همیشه فشارم 10 یا 11 رو 7 هستش . تو حاملگی فشارم رفته بود بالا
من تمام بارداری فشارم پایین بود دفع پروتیینم نداشتم روزهای اخر فشارم رفت بالا و 37 هفته و 2 روز زایمان اورژانسی کردم.دخترم الان 1سال و 9 ماهشه دختر دومم هم مهر دنیا میاد.اینبار از اول فشار بالا داشتم

کسایی که فشار بالا دارند به شدت مشکوک به پرکلاپسی هستند
من دفع پروتیین دارم.تا الان که همش فشارمو 10 یا 11 رو 6 نگه داشتم اما میترسم پره اکلامپسی بشم.غزاله جون شما از کی فشارت رفت بالا؟؟؟؟
من با وجود دفع هنوز فشارم نرفته بالا که مسمومیت شم.به شدتم میترسم.نمی خوام بشم.چیکار کنم پایین نگهش دارم؟؟ اندفعه چیکآر کردی بالا نرفت؟؟؟
دونه برف مامان به خدا سپردمت.ازت ممنونم که واسطه شدی اندکی از بهشت زیر پای من باشد....
غزاله منم مثل شما

بچه اولم اواخر ماه 7 فشار رفت بالا بدون دفع پروتین شکر خدا مشکلی پیش نیومد

ولی برای بچه دومم دیگه از اول دارو میخوردم اونم توی 38 هفته بهدنیا اومد

راستی شما سابقه فامیلی فشار خون دارید ؟

من هنوزم دارو میخورم براب کنترل فشار
مامان دختر مهربون خیلی مراقب باش هر روز فشارتو چک کن به ورم و اینا توجه کن

زیر نظر دکترت باش حتما

فشار لعنتی یکد فعه بالا میره
دارو هم میخوری اره
اونایی که توی بارداری فشار خون میگیرن

امکان اینکه بعد بارداری فشار خون بالا داشته باشند بسیار زیاده بعد بارداری هم چک کنید

چون توی بارداری بیماریهای زمینه ای اوت میکنه
من سابقه فشار نداشتم ولی 2 ماه پیش فشارم رفت روی 14 و مشکوک به مسمومیت بودم..الانم متیل دو پا و هیدرالازین میخورم و نمک و شوریجات هم حذف کردم .خداروشکر بهترم.فشارم رو 12 و 8 هست..ولی به شدت باید مراقب استرس باشم...دکترم گفت خیلی آرامش داشته باشم.
Lilypie Pregnancy tickers