2777
2789
عنوان

چقدر رو شوهراتون حساسیت دارید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 47 پست
والا من فوق العاده حساس چپ نگاش کنن جرشون میدم😉

مثلا دختر خاله من با تاپ و دامن کوتاه میچرخه من میدونم دوس پسر فاب داره باید واسم مهم باشه جلو شوهرم اینجوری نیاد

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍
مثلا در چه حد حساسی 

شوهرم خودش دوست نداره و اینکارو بی احترامی میدونه که یه زن سر لخت جلوش بگرده 

وقتایی که خیلی واجب باشه مثلا بچشون دنیا بیاد یا کادو عروسی باشه خودم با مادرم یا مادرشوهرم میرم یا خودم تنها 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سر این موضوع حساسم از خاستگارامم میپرسم اولین سوالمم همینه چون اصن نمیتونم تحمل کنم دیت بده یا جلوش بدون حجاب بگردن یا برقصن

اگه برات مهم نیس راحتی دیگ

عذاب نمیکشی

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

من شوهر ندارم ولی از الآن که فکر میکنم میخوام برم چشماشو از حدقش بکشم بیرون بعد دستمو فرو کنم تو چالش بی شعور کسافط اه فشارم افتاد😠😠😠

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

من حساسیتی ندارم

چون میشناسمش و ترسی از چیزی ندارم

تو خانوادمون هم اصلا حجاب نداریم و همه اوکی هستن 

خواهر و زنداداشتون هم احتمالا اعتماد به نفس پایینی دارن که به خاطر پوشش شخصی یه نفر باهاش قطع رابطه میکنن در هر صورت بهتره که رابطه قطع بشه وقتی خط فکری یکی نیست

منم اصلا حساس نیستم.هر چی بیشتر حساس باشید شوهرتون فکر میکنه حالا چه تحفه ای هست . زنای حساس فقط خودشون و ازبین میبرن

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
واسه ما جدیدا همه کشف حجاب کردن 😄

همین خانومه هم اول فقط ی کم روسریش میبرد عقب بعد دیه کم کم رسید به استین کوتاه وشلوار🤣

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕