2777
2789
کم محلش کن تا بیشتر بسوزه حرف پشت سر خودت ننداز  نیستی ک از خودت دفاع کنی

نتم روشن بودهی پیام میداد

ودرحال نوشتن بودقبل ازاینکه سین کنم بلاکش کردم

اگرایران بختیاری نداشت*گمانم زبخت یاری نداشت!

دوستان حالا یه نفرم‌پیدا شده کمک کنه به ایشون  همه میگن بلاکش کن.یا جواب نده.به نظر من که میتونی به حرف هاش گوش کنی و فکر کنی.نهایتا عمل نمیکنی .اون داره وظیفه انسانیش رو انجام‌میده.بعید میدونم بخواد آمار بگیره.وضعیتش که چیز بدی رو نمیرسونه اگرم سوالی ازتون می پرسه احتمالا برا پیدا کردن مشکل یا فهمیدن روحیاتتون هست الله اعلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا  اونم با زنعموی شوهر؟؟؟  من رفت و امدم با فامیل های درجه دو شوهرم در حد پنج دقیقه ع ...

من همون عیددیدنی هم نمیرم

هرچی ازفامیل شوهر دورتر،ارامش بیشتر...

چطور تازه واردی نی نی یارو تگ کردی😐 من سه ساله اینجا عضوم‌تگ‌ کردنو تازگیا یاد گرفتم😆

میگم من هرچی تگشون میکنم چراجواب نمیدن؟

@نی_نی_یار_شب     لطفادوتا تایپیک آخرمو حذف کن

البته تاپیکا این مدلی حذف نمیشنااا

باید لینک تاپیکتو بذاری تو قسمت حذف تاپیکا(ک من خودم درست بلد نیستم چطوره) هروقت نوبتت شد تاپیکت حذف میشه

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

قربونت برم مرسي عزیزم شکر آره بهترم 

عزیزدلم برات خیلی دعا کردم...😘😗

انشالله همیشه سالم و سرحال باشی فدات❤❤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزدلم برات خیلی دعا کردم...😘😗 انشالله همیشه سالم و سرحال باشی فدات❤❤

فدات بشم عزیزمی 

خیلی لطف میکنی عزیزم 

منم برای حاجت روایت صلوات میفرستم 😍😘😍😘😍😘

خدایا شکرت 🙏🏻
با استوری دعوا کردن خیلی خزه بنظرم 

شما بهتری عزیزم؟؟

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
قربونت مرسی عزیزم خدا رو شکر بهترم تقریبا 

شکر خدا...انشالله بزودی سلامتی کاملتو بدست بیاری🙏

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏