2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۲ ساله ازدواج کردم کلا دو بار زن عموی شوهرمو دیدم 😁 بعد شماها دعوا میکنین و برا هم استوری هم م ...

یعنی تو عروسی عذا هم همدیگرو نمیبینین؟ حالا زن عمو شوهر من پنجشنبه بمن گیر داد چادر بزن بریم سر قبرا منم گفتم دوس ندارم خیلی فضولن

والا من با زن عموی خودم چن ماه پیش سر کرونا بحثمون شد همون لحظه که دیدم داره وضعیتاش معنی دار میشه حذفیدمش تا ما تهتش بسوزه

من کویری خشکم اماساحلی بارانیم....ظاهری آرام دارد این دل طوفانیم!!

من باشم اصلا جواب نمیدم 

جواب ابلهان خاموشیست 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
یعنی تو عروسی عذا هم همدیگرو نمیبینین؟ حالا زن عمو شوهر من پنجشنبه بمن گیر داد چادر بزن بریم سر قبرا ...

همون دو بار توی عروسی و عزا بوده

خدا رو شکر از خانواده شوهرم دورم و کم پیش میاد توی مراسماشون باشیم ( البته خودشون جوری رفتار کردن که من کنار بکشم و باهاشون ارتباط نداشته باشم)

واااا بیخیال بابا بهش رو نده. همین مونده زن عمو شوهر آدمو امر و نهی کنه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!