2777
2789
عنوان

عاشق شدم میخام اعتراف کنم☹❤+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 164 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار و خورده ای ادم دیدن رسیدنتونو استارتر ب عنوان ی نو رل چ حسی داری 😂 ی میکروفونم تصور کن خو ...

به نام خدا بنده تصور میکردم سینگل به گور خواهم شد و اکنون در پوست خود نمیگنجم😂😂😂😂

😐😐😐
آخرش شوکه شدم سریع بای بای کردم😂😂 وای بچه ها انگار دنیارو بهم دادن

چرا عکس رو کات کردی خب همشو میذاشتی دیگه ناقلا دیگه چیا بهت گفت

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤

مبارکهههههههههخه

گیلی لی لی لیییی👩‍🎤👩‍🎤💃💃💃💃💃💃

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.