2777
2789
عنوان

جنسیت دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 69 پست
من هرکی رواطرافم دیدم دوقلوبارداربودیه دخترویه پسربودانشالابچه های شماسالم وسلامت باشن وهرجنسیتی که ...

اره عزیزم دکترم گفت میکرو ، iui جواب نمیده ولی خودم گفت یه بار برام انجام بده خداروشکر باردار شدم باورم نمیشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم دکترم گفت میکرو ، iui جواب نمیده ولی خودم گفت یه بار برام انجام بده خداروشکر باردار شدم با ...

کجاiuiکردید؟تعین جنسیت هم کردین؟بعدازiuiچه کارای انجام دادیدکه باردارشدید؟تغذیتون چی بودبعدازiui?

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
کجاiuiکردید؟تعین جنسیت هم کردین؟بعدازiuiچه کارای انجام دادیدکه باردارشدید؟تغذیتون چی بودبعدازiui?

نه خواهر، من و شوهرم جفتمون مشکل داشتیم مگه چقدر شانس بارداری برام قائل بودن که تعیین جنسیت کنم، چندروز استراحت کردم چون دهانه رحمم بسته بود و بازش کردن درد داشتم یکمم خونریزی، تغذیم عادی بود دکتر گفت تعادل نه گرمی زیاد نه سردی، ازفرداشم یه شب در میون نزدیکی، بهم گفت خودت و شوهرت سعی کنین آماده بشین واسه میکرو 

نه خواهر، من و شوهرم جفتمون مشکل داشتیم مگه چقدر شانس بارداری برام قائل بودن که تعیین جنسیت کنم، چند ...

عزیزم میشه بگیدکجاiuiکردید؟توکدوموشهرتوی مطب انجام دادید؟

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
عزیزم میشه بگیدکجاiuiکردید؟توکدوموشهرتوی مطب انجام دادید؟

من شهرستانم عزیزم، بخاطر شرایط کرونا داخل مطب برام انجام دادن اما الان دیگه مراکز نازایی انجام میدن برگشته به حالت عادی

من شهرستانم عزیزم، بخاطر شرایط کرونا داخل مطب برام انجام دادن اما الان دیگه مراکز نازایی انجام میدن ...

عزیزم

ازمایشگاه بیرون شستشو داد؟فاصله تا مطب کم بود؟قبل ای یو ای هم نزدیکی داشتی؟

منم ۵ روزه ای یو ای کردم.

😉

عزیزم ازمایشگاه بیرون شستشو داد؟فاصله تا مطب کم بود؟قبل ای یو ای هم نزدیکی داشتی؟ منم ۵ روزه ای یو ...

ببخشید من پیامتونو الان دیدم، بله آزمایشگاه نزدیکه مطب بود ، از سه روز قبلش بخاطر مشکل اسپرم همسرم گفتن نزدیکی نداشته باشیم، بعد از iui ، از فرداشبش یه شب در میون نزدیکی داشتیم