دوستان عزیزم سلام، انشالله خدا قسمت همه کسانی که در انتظار و آرزوی نی نی هستن، بچههای سالم و صالح بکنه ، لطفا درباره جنسیت نی نی های من نظرتونو بگین، سونو ان تی ۱۳هفتگی بچههامه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازمایش دفع پروتیین؟هر چن هفته یبار سونو رشد میری؟ همون سونویی که شریان جفت رو بررسی میکنه؟اب کیسه ر ...
آزمایش CBC برای بررسی وضعیت کم خونیم که تزریق داشته باشم با تیرویید و u/A,U/C و ۲۴ ساعته، همیشه تو مطب سونو میکنن اما آذر ماه رفتم سونوگرافی پیش رادیولوژیست ، هفته بعد باید برم، تو دفترچم نوشته سونوگرافی کامل حاملگی
بله عزیزم ، مرسی با دعاهای شما، فقط سالم باشن من از خدا واسه خودم هیچی نمیخوام
انشالله سالم و بموقع بیان بغلت.انشالله زایمان راحتی داشته باشی.انشالله نی نی های خوشگل و سالمی بیان بغلت.میدونم استرس آمینیو رو داری.ولی ان تی مشگل نداشته که.
والا سلفری که نمیشد انجام بدم، آمینو هم تو دوقلویی ریسک سقطش بیشتره و اینکه گفتن چون تو سونو آن ای دی کوریون منو آمینون گزارش شده اگه خدایی نکرده مشکلی هم باشه نمیشه فهمید کدوم یکیه، گفتن توکل کن به خدا ، امیدم فقط به خودشه، طفلایذمعصومم به خودش سپردم، عفونت ادراری هم داشتم دارو مصرف کردم و الان آزمایش تکرار کردم
[QUOTE=172435206]قربون خدا برم.با ای یو ای دوقلو شد.[/QUOTEدکتر بهم کفته بود یه فولیکول ۲۰ میلی داری، حالا نمیدونم بازم بوده و ندیده یا همون یه تخمک تقسیم شده، ارثی هم دوقلویی داشتیم تو فامیل، انشالله بچه سالم و بارداری راحت خدا نصیبت کنه اگه هم صلاحته انشالله دوقلو نصیبت کنه عزیزم