2777
2789
عنوان

جنسیت دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 69 پست
چون دوقلو هستی امپول ریه میزنن زود تر بدنیا می ایند.مگه خون سمت قلب میره؟

گفتن اگه لخته بشه ممکنه، نمیدونم والا به من هرچی دکتر میگه انجام میدم ، آمپول بتامتازون هنوز بهم ندادن ، باید هفته بعد برم سونو، فردا هم آزمایش بدم 

گفتن اگه لخته بشه ممکنه، نمیدونم والا به من هرچی دکتر میگه انجام میدم ، آمپول بتامتازون هنوز بهم ندا ...

ازمایش دفع پروتیین؟هر چن هفته یبار سونو رشد میری؟

همون سونویی که شریان جفت رو بررسی میکنه؟اب کیسه رو بررسی میکنه

😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش دفع پروتیین؟هر چن هفته یبار سونو رشد میری؟ همون سونویی که شریان جفت رو بررسی میکنه؟اب کیسه ر ...

آزمایش CBC برای بررسی وضعیت کم خونیم که تزریق داشته باشم با تیرویید و u/A,U/C  و ۲۴ ساعته، همیشه تو مطب سونو میکنن اما آذر ماه رفتم سونوگرافی پیش رادیولوژیست ، هفته بعد باید برم، تو دفترچم نوشته سونوگرافی کامل حاملگی 

بله عزیزم ، مرسی با دعاهای شما، فقط سالم باشن من از خدا واسه خودم هیچی نمیخوام

انشالله سالم و بموقع بیان بغلت.انشالله زایمان راحتی داشته باشی.انشالله نی نی های خوشگل و سالمی بیان بغلت.میدونم استرس آمینیو رو داری.ولی ان تی مشگل نداشته که.

سلفری هم بی معنی بود توی دوقلو؟؟؟

😉

عفونت ادراری هم خوبه بررسی میشه

والا سلفری که نمیشد انجام بدم، آمینو هم تو دوقلویی ریسک سقطش بیشتره و اینکه گفتن چون تو سونو آن ای دی کوریون منو آمینون گزارش شده اگه خدایی نکرده مشکلی هم باشه نمیشه فهمید کدوم یکیه، گفتن توکل کن به خدا ، امیدم فقط به خودشه، طفلایذمعصومم به خودش سپردم، عفونت ادراری هم داشتم دارو مصرف کردم و الان آزمایش تکرار کردم

[QUOTE=172435206]قربون خدا برم.با ای یو ای دوقلو شد.[/QUOTEدکتر بهم کفته بود یه فولیکول ۲۰ میلی داری، حالا نمیدونم بازم بوده و ندیده یا همون یه تخمک تقسیم شده، ارثی هم دوقلویی داشتیم تو فامیل، انشالله بچه سالم و بارداری راحت خدا نصیبت کنه اگه هم صلاحته انشالله دوقلو نصیبت کنه عزیزم