2777
2789
عنوان

جنسیت دوقلوها

620 بازدید | 69 پست

دوستان عزیزم سلام، انشالله خدا قسمت همه کسانی که در انتظار و آرزوی نی نی هستن، بچه‌های سالم و صالح بکنه ، لطفا درباره جنسیت نی نی های من نظرتونو بگین، سونو ان تی ۱۳هفتگی بچههامه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرکی رواطرافم دیدم دوقلوبارداربودیه دخترویه پسربودانشالابچه های شماسالم وسلامت باشن وهرجنسیتی که دوست داری باشن عزیزم شماباiuiباردارشدیدتوروخدامیشه راهنمایم کنی؟

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
خدابهت ببخشه طبیعی دوقلوشده یا زیر نظر دکتر چیا داد ک دوقلو شد

عزیزم iui کردم با دارو ، کلی مشکل ، هزارمرتبه خداروشکر که ناامیدم نکرد، از ته دلم ازخدا میخوام هیچکس زخم زبون نشنوه و طعم مادری بچشه