2777
2789

خانومابنظرتون راسته که میگن سهام عدالت پونصدهزارتومنی تاانتخابات ریاست جمهوری ایران تاشصت میلیون میرسه؟؟؟من ازچندتافعال بورس اینو شنیدم...کسی ازشماهاهم اینوشنیده؟

۶٠ میلیون بخوره فرق ملاج شون  انـــــشـــــاالـــــلله

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اصلا برسه وقتی سه ماهه سی درصد فروختم یه ریالم ندادن وقتی نیاز داری بهت نمیدن بشه یک میلیارد ...

من  سی درصدمو ۲۵ تیر فروختم  سی تیر واسم واریز کردن 

کلی  همشو 

دسمال  من  زیر   درخت  آلبالو  گم  شده . . . 
نه بابا اصلا برسه وقتی سه ماهه سی درصد فروختم یه ریالم ندادن وقتی نیاز داری بهت نمیدن بشه یک میلیارد ...

عزیزم علت داره بخاطراینکه شمایک کلمه سهام عدالت میشنوی ولی تو بورس سهام عالت ازچندتاسهم پتروشیمی مختلفه اونیکه خریداره نمیادهمشوبخره ارزنده تریناشومیخره  ثانیا باقیمت بورس قیمت سهام عدالتم درتغییره بورس توضررباشه سهام عدالتم افت میکنه بانکهاوکارگزاریها خیلی به نفع شماکارمیکنن که الان نمیفروشن چون خیلیییییی ارزونه وسرشمادرنهایت کلاه میره صبرکنیدقیمت بره بالا میفروشن براتون

ان شالله بخوره ولی حیفه ها تواین دوره زمونه شصت تومنم شصت تومنه یه سرویس طلاکه میشه خرید🥴🥴🥴

عزیزم وقتی میخواب بکنن ۶٠ تومن روز بعدش طلا میشی گرمی سه تومن اینه دولت مون  😤

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜