2777
2789

شوهرم هربخواد منو اذيت كنه خونه اعضاي خانواده ام نمياد حتي اگه يه مسأله كاملا شخصي داشته باشيم بخاطر تنبيه من نمياد خونه پدر و مادرم و برادر خواهرام

حتي اگه عروسي يا عقدشون باشه

شوهرم اگه رو میدادم بهش این مدلی بود 

ولی به کتک کاری هم برسه به جنگ جهانی ام برسه نمیزارم همچین رفتاری کنه چون بعد از این رفتار دیگه زندگی با این مرد واسه من زندگی نمیشه

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده من خيلي خيلي بهش احترام ميذارن خيييييلي زياد ولي شوهرم با نامردي تمام مراسمات عقد و عروسيشون رو به كام من تلخ كرد و الانم وقتي خونه هاشون مهمونيه خون به دل من ميكنه تا منو ببره و از چند روز قبلش هي برام نرخ تعيين ميكنه

ازاول حساسیت نشون دادی میخواداینجوری تنبیهت کنه یه مدت وقتی نمیادبیخیال باش اصلا نگو بیابریم وفلان خودت برو ازاونجام که برگشتی عادی باش چیزیم تعریف نکن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

من جای شما باشم کارش رو با عکس العمل مشابه خودش تلافی میکنم

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
ازاول حساسیت نشون دادی میخواداینجوری تنبیهت کنه یه مدت وقتی نمیادبیخیال باش اصلا نگو بیابریم وفلان خ ...

وقتي بيخيال ميشم يا بدون اون ميرم كه بدترررررر

ديگه كلا قطع رابطه ميكنه باهاشون و ميگه حالا كه بود و نبود من فرق نداره كلا فكر كنيد من نيستم!

اخه مگه ميشه مهمون مياد خونه مامانم همه هستن مگه ميشه من نباشم

يعني چيكار ميكني كه نميذاري اينطوري بشه؟

چیکار میکردم..

چون مربوط ب اول زندگیمه نه الان الان هرچی ام شده باشه خودش مث بچه ادم میاد 

میگفتم نیای منم دیگه نمیام طرف تو ابروتو میبرم و چیزایی ک میدونستم روشون حساسه

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
من جای شما باشم کارش رو با عکس العمل مشابه خودش تلافی میکنم

منم   یه باربامامانم بحثش شد خدایش مقصرم مامانم بود بعد خواستیم بریم باغ شوهرم گفت من نمیام خودم رفتم چندروز بعدگفت بیابریم خونه مامانم گفتم نمیام گفت به قران میام خونه مامانت بیابریم گفتم اصلا مهم نیست میخای بیامیخای نیا من نمیام افتادبه التماس بعدم همون موقع رفت خونه مامانم   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
اون مشکلی با خانوادت نداره از بودن در اجتماع و کسانی که باهاشون موذبه فراریه چون خجالتیه و میترسه ت ...

آخه اونا اصلا بهش كاري ندارن

خيلي بالا ميلرنش و بهش احترام هم يذارن ولي شما دقيقا زدي به هدف، شوهر من كلا از اجتماع ريزونه و هميشه حالش بد ميشه و يه دعوايي از توي مهموني ها و دورهمي ها درمياره