دیشب داشتیم صحبت میکردیم تو حرفاش فهمیدم 5 میلیون از خواهرش پول قرض کرده بدون اینکه ی کلمه ب من بگه با حتی بعدش بیاد به من بگه خیلی ناراحت شدم ینی من انقدر غریبه ام که نباید مشورت میکرد یا نباید بعدش بهم میگفت حداقل من رفتم تو اتاق درو بستم اعصابم خورد بود گریه میکردم مادربزرکمم تازه فوت شده خیلی افسرده شدم اومد تو اتاق اومد باهام حرف بزنه پاشدم برم بیرون از گردنم کشید دستشو گذاشت رو دهنم ناخناشو فشار داد تو صورتم کل گردنم درد میکنه صورتم زخم شده سرم داد میکشید فحش میداد
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه