2777
2789
عنوان

ولخرجی

392 بازدید | 23 پست

بچها من یه سری مشکلات شخصیتی و تنهایی و مشکلات خانوادگی و افسردگی دارم - ولی مدام در حال فرار از این مشکلاتم و شدیدا ولخرج شدم - برای اینکه ذهنمو پرت کنم مدام خرید میکنم و 99 درصدش هم خوراکیه - همش دارم خوراکی الکی میخرم مثل ساندویچ و پیتزا و چیبس و پفک و پاستا و وووو هر چیزی که فکرشو بکنید یعنی شاید بشه گفت کل حقوقم رو میخورم - خیلی هم میخام با خودم مقابله کنم ولی نمیشه خیلی هم چاق نیستم ها - چیکیار کنم بنظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام بگیر و قسطاشو بده تا مدیریت کنی حقوقتو،وامم‌که گرفتی پولشو سریع طلا بخر که ارزشش کم نشه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

من به شددددت پول نیاز دارم.هیجی لباس ندارم.همش حسرت دارم که کاش پول داشتم براخودم لباس میخریدم.به نظرت شماره کارتنو بدم زیادیه حقوقتو بدی به من؟هم ولخرجی نمیکنی هم کمک کردی به من

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
وام بگیر و قسطاشو بده تا مدیریت کنی حقوقتو،وامم‌که گرفتی پولشو سریع طلا بخر که ارزشش کم نشه

این سری اقدام کردم برای وام ولی بعدش ترسیدم که بخام تا 4 سال قسط بدم - تازه به خاطر ضامن پدرمو دراوردن منم کنسل کردم