الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خسیس باشه اخرش که مالش را باخودش توگورنمیبره ،میمونه برای خودتون ، زیاد حرصشو نخور....مادرشوهرولخرج ...
حالا مادرشوهر منم خیلی خسیس بود و پولاشو جمع کرد ولی این سالای آخر همشو خرج دوا و دکترو پرستار کرد ...الانم کفگیرش ته دیگ خورده .خدای نکرده بعد ۱۲۰ سال از دنیا بره هم بچه ها باید خرج کنن ...😂
تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
باورت میشه رفته خونه سه خوابه ویلایی اجاره کرده که کل حقوق شوهرم جوابش نیست ! شوهرم سر اینکه از پس ا ...
واااای عجبا!!! قبول نکنی ها!
من با حمایت مالی پسر از پدرو مادر موافقم ولی اونام باید انصاف داشته باشن و ولخرجی الکی نکنن!! خودشون باید به فکر پیری و سالمندیشون میبودن. همینکه همسرت خودش هواشون رو داره کافیه. ..چرا تو این سن و سال خونه ندارن؟؟
تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
واااای عجبا!!! قبول نکنی ها! من با حمایت مالی پسر از پدرو مادر موافقم ولی اونام باید انصاف داشته باش ...
از بس ولخرجه والا از وقتی ما عقد کردیم تو این ۳ سال ۴ تا خونه عوض کرده هی بزرگترش کرده ! میخواسته هیچی از حقوق پسرش تو خونه زنش نره من که دستم تو جیب خودمه ازین هم میسوزه چون هیچی نمیتونه بهم بگه نقشه داشته از طریق شوهرم مجبورم کنه اجاره و خرج اونارو هم بدم! ولی اصلا کوتاه نیومدم چندتا تاپیک قبل تر توضیح دادم دوست داشتی بخون
چه قدر بدذاتی خوبه بنده خدا با پول خودش خرج دوا و درمونش دادهدر ضمن پسرهاش هستن منتی نیست
من بدذانم؟؟ چقدر حقیری که دیگران رو سر یه کامنت قضاوت می کنی!!! ۱۸ سال عروس این خانمم یه بار دلش نیومده شام یا ناهار بچه هاشو دعوت کنه ! همشم توقع دعوت و پذیرایی خوب داشته ..زبونشم عین نیش عقرب!!
من بدذانم؟؟ چقدر حقیری که دیگران رو سر یه کامنت قضاوت می کنی!!! ۱۸ سال عروس این خانمم یه بار دلش نیو ...
دور از جون پدر و مادر خودت مریض بشن شرایط مالی بدی داشته باشن کمک نمیکنی بهشون؟بنده خدا که خودش خرج کرده والا اطراف ما پدر و مادر فوت میکنن اگه نداشته باشن پول بچه ها شریکی پول میذارن برای مراسم
دور از جون پدر و مادر خودت مریض بشن شرایط مالی بدی داشته باشن کمک نمیکنی بهشون؟بنده خدا که خودش خرج ...
تو اگه درست خونده بودی کامنت من در جواب اون خانمی بود که گفته بود خسیس باشن پولشون میمونه برا خودتون و ...منم گفتم مادرشوهر منم خسیس بود ولی هرچیم جمع کرد خرج شد و الانم پسرا باید خرج بدن ...گفتم خرج نمی کنیم؟؟؟