2777
2789
عنوان

عمل بینی

381 بازدید | 25 پست

سلام دوستای گلم روزتون بخیر

من فردا نوبت جراحی دارم واسه تست و چکاب سلامتی همون بیمارستان خودش قبل عمل انجام میده؟یا باید میرفتم پیش دکتر بیهوشی از قبل؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۵هفته قبل عمل رفتم ازمایش وسی تی دادم جوابارو روز جراحی بردم کلینیک

پزشکت گفت برو یا خورت رفتی عزیزم؟

ب من چیزی نگفت اصلا تنها چیزی ک پرسید این بود ک ب پنی سیلین حساسیت داری

من ۵روز قبلش رفتم ازمایش وسی تی. جوابارو روز جراحی بردم کلینیک. شمام باید قبلش انجام میدادی چون جواب ازمایش آنی نیس ۴،۵روز طول میکشه

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
من ی هفته قبلش رفتم واسه ازمایش و سیتی اسکن رفتم. دکتر نوشت ک برم شما هیچی و انجام ندادین؟ شاید خود ...

نه انجام ندادم چیزی بهم نگفت دکتر فقط دیروز رفتم واسه برگه بیمارستان ازم پرسید ک بیماری نداری یا ب پنی سیلین حساسیت نداری خودش یادداشت کرد اینارو

هوف پس این چرا به من نگفت ک برو انجام بده😕

احتمالا عملت کنسل میشه تاوقتی اونارو انجام بدی

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
نه انجام ندادم چیزی بهم نگفت دکتر فقط دیروز رفتم واسه برگه بیمارستان ازم پرسید ک بیماری نداری یا ب پ ...

وا .یعنی نمیخاد 🙄🙄 وقتی برگه ازمایشات نداده شاید خودشون انجام بدن

خدایا شکررررت🙏 
خب کنسل بشه میفته عقب درسته؟ ای بابا😕

اره دیگه. حالا میخوای زنگ بزن یا مطب دکتر یا کلینیک جراحی بپرس