2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه روسري يا لباستو گره بزن 

منم ديشب گم كرده بودم ولي پيدا شد 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

آیه ۸ سوره طارق برای من خیلی جواب داده، هرموقع خوندم گمشده هام پیدا شدن، توی نت نوشته صدبار بخونید ولی من فقط چندبار میخوندم

یک دعایی هم هست با این عبارت شروع میشه: اصبحت فی امان الله و امسیت فی جوار الله اینم میگن مجربه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
ای وای حالا خوبه که فراموش میشه اگه نه اعصاب آدم بهم میریزه وقتی یادش بیفتی..

ن فراموش نمیشه کمرنگ نیشه

یازده گرم بود😭😭😭😭 و من دو سه تومن گرفته بودمش خیلی وقت پیش

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
زیر تخت و تشک تخت را ببین... زیر مبلها وخود مبلا رو بگرد ...اگه پیدا نشد روزی که جاروبرقیتو خالی میک ...

تشک تخت رو بلند کردم زیرش رو دیدم تمامه منافذ مبلا رو هم قبلا گشتم کیسه جارو برقی ذو هم در اوردم دیدم نبود انگار غیب شده