2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو بار تخمک کشی کردم تخمکام پوچ بود یه دوره ۴ماهه اووابوست خوردم با پودر اینوفولیک و تخمکام خوب ش ...

عزیزم دلم طاقت نیورد زنگ زدم از شوهرم پرسیدم 

چهارراه تحویلی کلینیک دانیال نبی داروخانه مادر

تلفن 07138391240

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
دستت درد نکنه عزیزم زنگ زدم میگه باید عکس نسختو بفرستی تا من بگم موجوده یانه منم که ازاد میگرفتم نسخ ...

خواهش میکنم انشاءالله زودتر پیدا کنی 

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 
من دو بار تخمک کشی کردم تخمکام پوچ بود یه دوره ۴ماهه اووابوست خوردم با پودر اینوفولیک و تخمکام خوب ش ...

شما تنبلی تخمدان داری؟ یا ذخیرتون پایینه ؟

منم میخوام اینوفولیک بخورم تنبلی ندارم ، میخوام ضرر نداشته باشه 

شما تنبلی تخمدان داری؟ یا ذخیرتون پایینه ؟ منم میخوام اینوفولیک بخورم تنبلی ندارم ، میخوام ضرر نداش ...

ذخیرم معلو نیس پایینه یا نه هر ازمایشگاهی یه عددی میگه این پودر هیچ ضرری نداره خیلی مفیده واسه کیفیت تخمک قبلا مصرف کردم

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

عزیزم من دیروز از داروخونه گرفتم اگر میخوای برات بپرسم بدون نسخه اگه داد بگیرم بفرستم برات مشهدم

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
ذخیرم معلو نیس پایینه یا نه هر ازمایشگاهی یه عددی میگه این پودر هیچ ضرری نداره خیلی مفیده واسه کیفیت ...

سلام عزیزم من حدود50 شاسه دارم عید30 تاشومصرف کردم وخداروشکربصورت طبیعی باردارشدم بعداز2بارآی وی اف ناموفق... اگرخواستیدبهم پیام بدین... خانومی امیدت به خدا باشه بالاخره نتیجه میگیری

امسال ازامام حسین  خواستم واسطه شه اگه به صلاحم هست خدا بهم یه بچه ی سالم وصالح بده آره خیلی سخته ام وبارها زمین خوردم امامیدونم خدا بالاخره کمکم میکنه خوبیش اینه حسابی صبور شدم فهمیدم تا خدا نخواد کاری از بهترین پزشک ها هم برنمیاد... میدونم بزودی میام ومیگم مامان شدم... فقط خواهش میکنم واسه مامان شدنم صلوات بفرستید.... 
سلام عزیزم من حدود50 شاسه دارم عید30 تاشومصرف کردم وخداروشکربصورت طبیعی باردارشدم بعداز2بارآی وی اف ...

عزیزم خدا حفظ کنه گل دهترتو.منم۱۱ساله منتظرم.منم از امروز شروع کردم اینوفولیک.مشکلم فقط تنبلی تخمدان چپ هست.میشه دقیق بگین چطوری استفاده کردین و از چه روزی و همراه با چه داروهایی ک نتیجه گرفتین ممنون میشم گلم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
عزیزم خدا حفظ کنه گل دهترتو.منم۱۱ساله منتظرم.منم از امروز شروع کردم اینوفولیک.مشکلم فقط تنبلی تخمدان ...

انشاالله عزیزم نتیجه میگیری فقط استرس نداشته باش 40روز به نیت حضرت علی اصغر زیارت عاشورابخون حتی یک روزم ترک نکن پودر اینوفولیکم روزی دوبار ازهرموقع که خواستی شروع تودروران پریودی ام ادامه بده واسه کیفیت تخمک عالیه

امسال ازامام حسین  خواستم واسطه شه اگه به صلاحم هست خدا بهم یه بچه ی سالم وصالح بده آره خیلی سخته ام وبارها زمین خوردم امامیدونم خدا بالاخره کمکم میکنه خوبیش اینه حسابی صبور شدم فهمیدم تا خدا نخواد کاری از بهترین پزشک ها هم برنمیاد... میدونم بزودی میام ومیگم مامان شدم... فقط خواهش میکنم واسه مامان شدنم صلوات بفرستید.... 
انشاالله عزیزم نتیجه میگیری فقط استرس نداشته باش 40روز به نیت حضرت علی اصغر زیارت عاشورابخون حتی یک ...

ممنونم عزیز دلم.توکل به خدا.انشالله براماهم بخواد

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت.