2777
2789
عنوان

خانوما ها لطفا بیاین کمکم

89 بازدید | 5 پست

من حاملم ویار دارم زیاد یکم بی حوصله شدم زیاد نه فقط یکم ولی همیشه خونم مرتب و تمیز ب همه کارامم سعی میکنم برسم ظاهرمم مثل قبل همیشه آراسته  نیس ولی زیاد ژولیده هم نیستم رابطمون به توصیه دکترم کم شده ولی ن خیلی که همسرم ناراضی باش وبارداریم هم اصلا باعث نشده سرد مزاج بشم اینارو گفتم چون یمدتع همسرم جای اینکه حاملم حواسش بهم بیشتر باشه بی توجه تر شده در حدی که احساس میکنم کمتر زنگ میزنه بهم کمتر هم صحبتم شده کمک اصلا نمیکنه اینک ناراحتم و مریضم گاهی معدم درد داره چندان واکنش نشون نمیده مثل قبلا دلیل این کاراش چی میتونه باش خانوما شاید چیزی بگین بدردم بخوره اینم بگم منم یکم مثل قبل نیستم ولی ن در حدی ک اینجوری کنه لطفا کمکم کنین چجوری بفهمم چشه چجوری باهاش حرف بزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر تو نیست چرا هی خودتو توجیه میکنی  داری واسش بچه میاری باید دستاتم ببوسه  ولی مردا ...

آخه تا میام چیزی بگم میگه عوض نشدم و اینا احساس میکنم از بس همیشه براش بودم از هر لحاظ الان وجومو کمتر احساس میکنه ناراحته با اینکه چیزی ازش ندیدم اعتمادم دارم میترسم بره  خلعشو یجا دیگه دیگران براش پر کنن

فک نکنم ب حاملگیت ربط داشته باشه  شنیدم مردا تو حاملگی خیلی توجه میکنن ک

خدایی تو مواردی مثل بموقع دکتر رفتن. خورد خوراک اینا توجه داره ولی احساس میکنم کمتر شده وجودش ینی حس نمیکنم ها قشنگ میبینم