2777
2789
عنوان

یعنی چرا تو فکرشم؟!

440 بازدید | 15 پست

سلام 

بچه ها من چند روزه خیلی تو فکر یه نفرم 

بخصوص شبا، گاهی تو ذهنم نیست گاهی هم زیاد میشه

یکی دوباری هم خوابش رو دیدم

بنظرتون ممکنه اون تو فکر من باشه و باعث بشه من بش فکر کنم(همون تله پاتی)؟!

آخه دلیلی نداره من بخوام این سبکی به اون فکر کنم....

نظر و تجربیاتتونو بگید

ممنونم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بهش لینک انرژی داری . یه جورایی بهش وصلی . این لینک باید قطع بشه ازت انرژی میبره

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
چون زیاد بش فکر میکنی میاد توخوابت بعدم زیاد روش زوم نکن که فکرش نیاد سراغت

والا من زیاد بش فکر نمیکنم 

یدفعه زیاد میشه

خودش بعد کم میشه

نمیدونم🤷🏻‍♀️

اصلا دلیلی نداره به این آدم فکر کنم جالب شده برا خودم

اره خوب این رابطه وفکردرمورد همدیگه یه وقتادوطرفه هست منم شنیدم که الان دارین مثلن تویه لحظه بهم فکر ...

ببین میدونی چون یدفعه فکر کردن بهش زیاد میشه باز بعدش کم میشه من حدس میزنم که اون داره به من فکر میکنه و من سمتش کشیده میشم و بش فکر میکنم چون واقعا دلیلی نداره بهش فکر کنم اون کجا من کجا...

یاطلاق دادی یه نامزدی یاقهری وهزاران دلیل دیگه هیچوقت الکی فکره ادم مشغول نمیشه

اصن رابطم با طرف اینطوری نیست

کراشم که نیست یه آدم معمولیه برام عین بقیه

کلی هم ازم دوره

یا شما یا ایشون از نظر انرژی یکی تون بالا ترید و اون ک پایین تره یه جور اتصال انرزیکی برقرار میکنه . برای گرفتن انرژی از طرف حتی اگه نباشه با یاد اوریش . گاهی وقتا برات پیش اومده از کسی ناراحتی یا خوشت نمیاد و نیستش کنارت ولی حرفش ک میشه حالت خراب میشه یعنی بهش از لحاظ انرژی کی وصلی ک باید قطع بشه . یا اون و

صله یا شما 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......