2777
2789
عنوان

نی نیم خیلللی تکون میخوره اصلا نه میشه بشینم نه دراز بکشم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 65 پست
به سلامتی دیگه تمومه  من یکم نوازشش کردم باش حرف زدم شوخی شوخی کمتر شد تکوناش😁

سلامت باشید ...خوبه خداروشکر...مال من که همونجوره یه دو دیقه اروم میشه باز خودشو میزنه به در و دیوار شکمم😥🤦‍♀️

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
سلامت باشید ...خوبه خداروشکر...مال من که همونجوره یه دو دیقه اروم میشه باز خودشو میزنه به در و دیوار ...

ای جووونم

میدونم چند وقت دیگه دلمون برا این شیطونیاشون تنگ میشه

احتمالا دیگه داره بهت خبر اومدنشو میده😊

جاشون کمه اذیت میشن دیگه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جووونم میدونم چند وقت دیگه دلمون برا این شیطونیاشون تنگ میشه احتمالا دیگه داره بهت خبر اومدنشو ...

اره واقعا...انشالله هر دومون بسلامتی و تو کمترین زمان و بدون دردسر زایمان کنیم 🙏🏻منکه خیلللی میترسم خیلی...

اره واقعا...انشالله هر دومون بسلامتی و تو کمترین زمان و بدون دردسر زایمان کنیم 🙏🏻منکه خیلللی میترس ...

منم میترسم

از اتاق عمل و درد بعدشو ...

ان شالله زایمان راحتی داشته باشی

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
بسلامتی خدا حفظش کنه🙏🏻

😘😘😘

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
ارع ماشالات باشع

الکی میگم عزیزم🤗🤗🤗

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
ازاول آروم بود؟من دخترم دوماهشه تقریباآروم بودولی شبانمیخوابه کلافم کرده.نمیدونم چکارکنم خسته شدم

ازاول اروم بود ازوقتی ک ب دنیا اومد تاالان ک ۱۶ ماهشه ی بارم شبا بیدار نبود میدونی چیه بایدبرنامه ریزی کنی کاراشومن از اول پوشاک عوض کردن سرموقع شیرخشک سره ساعت شیرمن سیرش نمیکرد شیرخشکم میدم بهش همه کاراشو من ساعتی انجام میدم روزا زیاد نخوابونش بخصوص ساعتتای ده شب اصلا نخوابون غروب بخوابون بیدارش نگه دار شاید شیرت کافی نیس 

ازاول اروم بود ازوقتی ک ب دنیا اومد تاالان ک ۱۶ ماهشه ی بارم شبا بیدار نبود میدونی چیه بایدبرنامه ری ...

نه وزنش عالیه هچیم نخوابه معمولااون ساعت بیداره تا۴ و۵ به بعدمیخوابه

نه وزنش عالیه هچیم نخوابه معمولااون ساعت بیداره تا۴ و۵ به بعدمیخوابه

وای یادم نیار دختر اولم دقیقا همینجور بود باورت نمیشه همش دارم میگم و تو فکرم که نکنه این یکی هم همونجور باشه...من و شوهرم خودمون به فنا دادیم و موفق نشدیم خوابش تنظیم کنیم هنوز که هنوزه بدخوابه و تا دیروقت بیداره 

منم میترسم از اتاق عمل و درد بعدشو ... ان شالله زایمان راحتی داشته باشی

مگه سزارینی هستی؟خوشبحالت من هرکار کردم یه دکتر پیدا نکردم سزم کنه چون بچه اولم طبیعی بود میگن نه 😓

وای یادم نیار دختر اولم دقیقا همینجور بود باورت نمیشه همش دارم میگم و تو فکرم که نکنه این یکی هم همو ...

انشالله که نیس ولی پسرمنم تایک سالگی بوددیدم درست نمیشه بردم دکتر بهش قرص دادبرا یک ماه عالی شد وزنگیریش هم دوبرابرگف بایدزودترمیاوردی این بی خوابی بدتره.دخترمم اگربزرگ بشه وبازنخوابه میبرمش حالاامیددارم که خوب بشه

انشالله که نیس ولی پسرمنم تایک سالگی بوددیدم درست نمیشه بردم دکتر بهش قرص دادبرا یک ماه عالی شد وزنگ ...

ممنون انشالله🙏🏻 چه قرصی بهش داد؟مگه بچه کوچیکو قرص میدن بخوره!؟نشنیدم و ندیدم‌ تاحال

ممنون انشالله🙏🏻 چه قرصی بهش داد؟مگه بچه کوچیکو قرص میدن بخوره!؟نشنیدم و ندیدم‌ تاحال

آره اسمشویادم نیس اندازه عدس بود بایدیک چهارمشوتوآب حل میکردم میدادم فقط یک ماه.پیش بهترین متخصص کدوکان شهرمون بردم که بادارودادن الکی مخالفه ولی گف خواب لازمه براش همیشه دعاش میکنم 

آره اسمشویادم نیس اندازه عدس بود بایدیک چهارمشوتوآب حل میکردم میدادم فقط یک ماه.پیش بهترین متخصص کدو ...

خیلی خوبه...اتفاقا منم پیش بهترین دکترمون بردم کلی دعوام کرد😏گفت چیه شما خانمها برا هرچیز کوچیک بچه رو برمیدارین میارین دکتر و هی میخواید بگید بچه یچیزیش میشه این بچه هیچیش نیست از من و تو هم سالمتره مدلش اینجوریه خوابش تنظیم کنید خودتون😐😐😐