2777
2789
من شوهرمو ب کار گرفتم

نه بدرد نمیخورن هی دستش وایمیسته باید خودمو تکون بدم تا باز شروع کنه بعدم نهایت ی ساعت میخارونه خسته میشه کلی هم در قبالش انتظارات داره ربات خوبه 😬😬🤪

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دستگاهی که آدما رو پرت کنه اونور مرز ایران  نشونه بگیره مثلا منو صاف وسط تورنتو بذاره🙄🙄🙄

🤣🤣🤣

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
نه بدرد نمیخورن هی دستش وایمیسته باید خودمو تکون بدم تا باز شروع کنه بعدم نهایت ی ساعت میخارونه خسته ...

اره والا   الانم دستش تو موهامه  ولی همش باید سرمو تکون بدم😣😣😣

یه وسیله ای که خاطرات بد رو از ذهن ادما پاک کنه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
اره والا   الانم دستش تو موهامه  ولی همش باید سرمو تکون بدم😣😣😣

انقد بدم میاد ازین حرکت ک یهو بی حرکت نیمونه باید راهش بندازم باز.من از وقتی خیلیییی کوچیک بودم عادت داشتم با کمر خاروندن میخوابیدم مامانم میگه شیش هفت ماهگیت زود میخوابیدی اینجوری همینجوریم بزرگشدم یعنی ناخواد اگاه چشام بسته میشه اصن درمان همه دردامه اصن شرط ازدواجم بوده اما تن نمیده بهش😔😔😭😭😭😭😭😭😭😫😫😫😫

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
ربات هم یک توقعاتی داره ها    مگه اینکه تولید داخل نباشه

نه دیگه اون بدبخت یه سرویس و روغن کاری و شارژ میخوا  با دل و جون انجامش میدم کوکش میکنم تاااا خود صبح