2777
2789
عنوان

شوهرم در حقم خیلییی بد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از چند روز اومده خونه بابام میگه می خوام دختر تو طلاق بدم من خواهر مادر مرو به زن و بچه ها ترجیح میدم

بعد از چند روز رفته وکیل گرفته یعنی آدم به این پررویی و بی شعوری و گستاخی ندیدم

چی دیدم مسی جدید ساعت فلان بیاین فلان مکان

اولین جلسه که رفتم پیش وکیل همش میگفت می خوام طلاقش بدم

بعد منم گفتم چرا که نه توافقی جدا میشیم پسرمال من مهریه رو میزارم اجرا جهیزیه بهم برمیگردونی ۲۰ گرم طلا واسم میخری

گفت باشه

جلسه دوم من گفتم خدا رو شکر الان میرم دیگه کارمون تموم میشه و توافقی از هم جدا میشیم

همین که رفتم انگار به غلط کردن افتاده بود همش میگفت من طلاقش نمیدم

ای بابا بخاطر این کار زشتی که کرده که بهت نگفته اونقدر زندگیتو بهم نریز و آینده خودت و پسر بی گناهت ...

عزیزم به زندگی و آینده نیست واسه اینه که شوهرم خیلی آدم بیشعور نفهم و احمقه

منم به خاطر اون همه نا توهین و تحقیر و بی ادبی رو تحمل می کنم ولی وقتی اون واسه من ارزش قائل نباشه منم اونو به سگ حساب نمیکنم

خواهرشوهرم وقتی میریم خونه جاریم همش با  جاریم حرف میزنه اسم جاریم مریم ، میگه مریم اینجوری مریم اونجوری 

اومدم توخونه به شوهرم میگم ، بی انصاف میگه تو دیر میگیری و بد برداشت میکنی همه تو رو شناختن کسی نمیتونه پیشت حرف بزنه .    لاابالی  بی مصرف 

بنظرت خونواده شوهر ارزش دارن ك بخواي زندگيت و بهم بزني و پسرت و از حق خودش محروم كني؟؟ تو هم دقيقا م ...

من با خانواده شوهرم مشکلی ندارم چون اونا خودشون رو واسه من ثابت کردم

من از دست شوهرم دلگیرم جوونم یه آدم نفهم بیشعور ه